Vsebina se nanaša na pretekli sejem – za novi sejem v letu 2024 je v pripravi.

 
»Izobraževanje je postavljanje mostov.« (Ralpf Ellison)
 

GASTRONOMSKE DELAVNICE HORECA CENTRA

Delavnice, predavanja in interaktivna izobraževanja dajejo dušo sejmom. Zagotavljajo strokovnost, kvaliteto ter pestrost programa in dogajanja. Izvajajo jih največji strokovnjaki in kulinarični mojstri, tako slovenski kot tudi tuji, ki pomemben prostor v svoji viziji ter profesionalni karieri dajejo predajanju znanja in izkušenj.
 

Vse dni sejma bodo delavnice in izobraževanja brezplačna – udeleženci boste lahko obnovili, dopolnili, nadgradili ali pa se na novo naučili vse o izdelavi različnih živil z uporabo profesionalne opreme. Na sporedu bo priprava slaščice, sladoledi, sorbeti, pa testenine, slow in fast food. Pa rezanje ter sekljanje po francosko in Sous vide kuhinja. Vse skrivnosti velikih mojstrov na enem mestu. Samo štiri dni v letu. Na sejmih Okusov GASTexpo & Sladoled 2023.

Delavnice bodo potekale pod okriljem HORECA centra (na njihovem razstavnem prostoru), ki je gospodarsko interesno združenje slovenskih proizvajalcev ter dobaviteljev profesionalne opreme za gostinstvo, slaščičarstvo, sladoledarstvo in pekarstvo. Delujejo že od leta 2014 in uspešno postavljajo visoke standarde kvalitete ter prepoznavnosti gostinske opreme za Slovenijo in tujino.

PROGRAM IN URNIK

Prijave na info@horecacenter.si