PREDSTAVITEV SEJMOV

 

 

Ne zamudite edinih tovrstnih strokovnih sejmov s področja Ho-Re-Ca, ki vsako leto narekujejo trende v gostinstvu in hotelirstvu v Sloveniji in bližnji mednarodni regiji!

 

PROMOCIJSKA MAPA


OBRAZCI 

SEJMIŠČE & PARKIRIŠČE

NOVICE

PRETEKLI SEJMI

 

 

 

14. Mednarodni strokovni sejem Gastronomije, Pijače, Kave, Slaščičarstva, Pekarstva in Gostinsko – Hotelirske opreme

 

Razstavljavcem in obiskovalcem bodo sejmi zagotovo »na pladnju« ponudili obilo novosti in poslovnih priložnosti, saj se zgolj na sejmih direktno srečata ponudba in povpraševanje!

Na sejmu nastopajo domači in tuji razstavljavci, ki v okviru svojih razstavnih programov predstavljajo priznane blagovne znamke in postavljajo smernice oz. trende v njihovi branži na slovenskem in tujih tržiščih.

Znan je po svoji kvaliteti, pestrosti in bogati ponudbi, še posebej iz naslova strokovnosti in inovacij, ki jih razstavljavci obiskovalcem vsakoletno predstavijo v velikem številu.

 

 

 

 

14. Mednarodni strokovni sejem SLADOLEDA 

Predstavitev podjetij s področja opreme, dodatki, surovinami in drugimi izdelki za proizvodnjo sladoleda, predvsem iz dežele, od koder le ta izvira – Italije.

 

 
 

 
 


 
 ZAKAJ NA SEJMU RAZSTAVLJATI?

Gre za vodilni sejem v regiji s področja Ho-Re-Ca s 15.000 obiskovalci, pretežno poslovnežev s področja Slovenije in tujine kot so Hrvaška, Srbija, Italija, Avstrija in drugih držav ter nudi razstavljavcem in poslovnim obiskovalcem mednarodno poslovno priložnost.

 
 

 
 

 PREDNOSTI RAZSTAVLJANJA NA SEJMU

Z razstavljanjem na sejmu boste pridobili ogromno prednosti pred konkurenti: nove kupce in tržišča, razširili boste svojo poslovno bazo podatkov, pridobili direktne in relevantne kontakte med podjetji, pregled nad najnovejšimi tehnološkimi inovacijami in trendi na področju gostinstva in hotelirstva, nova znanja v sklopu strokovnega programa, predvsem pa boste ogromno naredili na promociji lastne blagovne znamke.

 
 


 ZAKAJ SEJEM OBISKATI?

Pričakuje vas 500 domačih in tujih razstavljavcev iz več kot 20 držav z razstavnim programom s področja Ho-Re-Ca. Predstavili vam bodo najnovejše trende gastronomije in tehnološke inovacije. Z obiskom imate možnost pridobitve novih kupcev in tržišč ter izkoristiti ostale prednosti, ki jih lahko kot medij nudi zgolj sejemska prireditev s poudarkom na osebnem kontaktu!

Istočasno se odvija turistični sejem Alpe Adria Natour.

 
 

 
 

PRAKTIČNE DELAVNICE IN TEKMOVANJA


Poseben poudarek je dan spremljajočim prireditvam v smeri izobraževalnih delavnic, kjer so obiskovalci deležni praktičnega pridobivanja znanj in nasvetov. Nosilci programa so razstavljavci, ki poleg delavnic v sklopu svojih razstavnih programov obiskovalcem predstavijo obilo tehnoloških novosti!

PROGRAM DELAVNIC & TEKMOVANJ

 
 

PERIODIČNOST IN DOMET

Sejmi se odvijajo letno in nudijo razstavljavcem in poslovnim obiskovalcem izjemno mednarodno poslovno priložnost v prostoru, ki jih geostrateško pokrivajo – tržišča Slovenije, Hrvaške, Srbije, Bosne,  Italije, Nemčije, Avstrije, Madžarske in druga potencialna tržišča.

RAZSTAVNI PROGRAM

 • HRANA
 • PIJAČA
 • VINO
 • SLADOLED
 • SLAŠČIČARSTVO, PEKARSTVO, TESTENINE IN PICE
 • SLOW FOOD & FAST FOOD
 • KAVA & ČAJ in ostali NAPITKI
 • CATERING
 • OPREMA in STROJI ZA HOTELE, RESTAVRACIJE in OSTALE GOSTINSKE OBJEKTE
 • EMBALAŽA in OSTALA NUJNA OPREMA
 • MANAGEMENT in KOMUNIKACIJA
 • STORITVE,  TRGOVINA, LITERATURA in OSTALE DEJAVNOSTI

URNIK SEJMIŠČA

Sreda

29.1. 2020

10.00 – 19.00

Četrtek 30.1. 2020

10.00 – 19.00

Petek

 31.1. 2020

10.00 – 19.00

Sobota

 1.2. 2020

10.00 – 19.00