Predstavitev sejma

PREDSTAVITEV SEJMOV

Ne zamudite EDINIH tovrstnih STROKOVNIH sejmov v Sloveniji, ki vsako leto NAREKUJEJO TRENDE v gostinstvu in hotelirstvu!

STROKOVNI DEL

Izvajalci so pretežno razstavljavci, saj v sklopu svojih razstavnih programov predstavljajo množico tehnoloških in drugih novosti, v sklopu izobraževalnih delavnic obilo praktičnega pridobivanja znanj, v sklopu degustacij pa nove okuse ! – Poglejte si naš STROKOVNI PROGRAM.

Sejmi se odvijajo v halah A, A2. v ostalih dvoranah se odvija sejem NATOUR AA.

PERIODIČNOST IN DOMET

Sejmi se odvijajo letno in nudijo razstavljavcem in poslovnim obiskovalcem izjemno mednarodno poslovno priložnost v prostoru, ki jih geostrateško pokrivajo – tržišča Slovenije, Italije, Nemčije, Avstrije, Madžarske, Hrvaške, držav exYU in druga potencialna tržišča.

PREDSTAVITEV SEJMA

 

CILJI SEJMOV

Ustvarjanje direktnega kontakta med podjetji,
Ažuriranje in širitev poslovnih baz podatkov,
Prezentacija in promocija novih proizvodov ter storitev,
Utrjevanje blagovnih znamk in storitev,
Pridobivanje novih kupcev in tržišč,
Seznanitev s sodobnimi trendi,
Ostali poslovni in spremljajoči učinki, ki jih lahko nudi samo sejem!

 

URNIK

Sreda

30.1. 2019

10.00 – 19.00

Četrtek 31.1. 2019

10.00 – 19.00

Petek

 01.2. 2019

10.00 – 19.00

Sobota

 02.2. 2019

10.00 – 19.00

 

13. Mednarodni strokovni sejem Gastronomije, Pijače, Kave, Slaščičarstva, Pekarstva in Gostinsko – Hotelirske opreme.

Razstavljavcem in obiskovalcem bodo sejmi zagotovo »na pladnju« ponudili obilo novosti in poslovnih priložnosti, saj se zgolj na sejmih direktno srečata ponudba in povpraševanje!

Na sejmu nastopajo domači in tuji razstavljavci, ki v okviru svojih razstavnih programov predstavljajo priznane blagovne znamke in postavljajo smernice oz. trende v njihovi branži na slovenskem in tujih tržiščih.

Znan je po svoji kvaliteti, pestrosti in bogati ponudbi, še posebej iz naslova strokovnosti in inovacij, ki jih razstavljavci obiskovalcem vsakoletno predstavijo v velikem številu.

 

13. Mednarodni strokovni sejem SLADOLEDA

Predstavitev podjetij s področja opreme, dodatki, surovinami in drugimi izdelki za proizvodnjo sladoleda, predvsem iz dežele, od koder le ta izvira – Italije.

Na sejmu potekajo številne degustacije, kjer je predstavljena bogata in kakovostna ponudba sladoleda!

V času sejma poteka tudi mednarodno prvenstvo v izdelavi sladoleda. Več o tekmovanju si lahko ogledate na STROKOVNEM PROGRAMU.