ZAKAJ RAZSTAVLJATI NA SEJMU?

Čas je za Gastronomijo, Pijačo, Kavo, Slaščičarstvo, Pekarstvo, Sladoled, Vino in Pivo & Gostinsko – Hotelsko opremo

Bodite del najnovejših trendov v gastronomiji in tehnoloških inovacij! Narekujte in zarišite smernice v gostinstvu in hotelirstvu! Predstavite svoje uspešne prakse in poskrbite, da postanejo nepogrešljive za stroko!

Kako? Enostavno!

Postanite razstavljavec na sejmih Okusov GASTexpo – že 18. leto zapored nepogrešljivih v panogi, z rekordno udeležbo.

 

Od 29. januarja do 1. februarja 2025 je na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču že tradicionalno rezerviran za Mednarodne HoReCa hibridne strokovne sejme Okusov GASTexpo, ki imajo že 18-letno tradicijo.

 

So vodilni mednarodni strokovni sejmi v regiji na področju HoReCa (Hotelirstvo, Restavracije, Catering), zato predstavljajo nepogrešljiv člen v povezavi med zaposlenimi in strokovnjaki v stroki ter zainteresirano strokovnojavnostjo.

 

Sejmi zagotavljajo kvaliteto v storitvi, raznoliko in pestro ponudbo, najpomembneje pa je, da daje zaslužen prostor strokovnosti ter inovacijam na gastronomskem in hotelirskem področju.

 


Hibridni sejem

Hibridna izvedba sejma omogoča povsem novo dimenzijo poslovnega mreženja in širjenja vaših poslovnih stikov B2B. Gre za digitalni sejem, ki se odvija skupaj s klasično izvedbo.

Možen je kontakt z obiksovalci pred, v času in po zaključku klasičnega sejma. Na osnovi tega si boste lahko že vnaprej razporedili čas in se tako kvalitetno posvetili osebnemu srečanju z obiskovalcem na sejmu! V kolikor se ga morebiti zaradi objektivnih razlogov sejma ne bo uspel udeležiti, se boste lahko dogovorili za srečanje pred ali po sejmu.

V digitalnem delu sejma vas bodo obiskovalci spoznali v razstavnem prostoru oz. SHOWROOM-u že pred med in po zaključku sejma.

S sejma se na digitalni platformi v »odrih« odvijajo prenosi v živo »streaming« kot so delavnice, prezentacije, videokonference, nagradne igre, ankete, glasovanje ipd. … Ponekod z možnostjo interaktivnega sodelovanja obiskovalcev preko »chat-a«.


 

Kaj boste pridobili kot razstavljavec na 18. Mednarodnih HoReCa strokovnih Hibridnih sejmih Okusov GASTexpo?

 

1. Predstavitev in postavitev na zemljevidu gastronomije in hotelirstva

Sejmi Okusov so vodilni tovrstni strokovni sejmi na področju HoReCa v širši regiji. Zagotavljajo edinstveno priložnost za promocijo podjetja in blagovnih znamk ter vam omogočajo, da se uveljavite kot ključni igralec v industriji.

2. Širjenje poslovnih mrež in kontaktov

Sejme v štirih dneh vsako leto obišče več kot 20.000 obiskovalcev, tako iz Slovenije kot tudi iz širše mednarodne regije in se predstavi več kot 500 razstavljavcev skupaj s sejmom turizma Alpe-Adria. Le to sooblikuje HoReCa stroko in vam zagotavlja  navezovanje novih poslovnih stikov in širjenje poslovnih mrež.

3. Iskanje novih poslovnih priložnosti

Sejemska prireditev je edinstven medij, ki omogoča neposreden osebni kontakt. To je ključno za sklepanje novih poslov in pridobivanje novih partnerjev, saj osebni stik pogosto odpira vrata, ki jih digitalni kanali ne morejo.

4. Prednost pred konkurenti

Na sejmu boste dobili vpogled v nova tržišča ter možnost povezovanja in sklepanje poslov z novimi kupci oziroma poslovnimi partnerji. Pridobite si konkurenčno prednost z neposrednim dostopom do ključnih odločevalcev in strokovnjakov

5. Nova dimenzija HoReCa področja

Sejem je prostor, kjer se vsako leto predstavi veliko tehnoloških inovacij, ki napovedujejo oziroma zarisujejo nove dimenzije panoge. Spoznajte najnovejše trende in tehnologije, ki bodo vplivali na prihodnost gostinske in hotelske industrije.

6. Pridobivanje ter izmenjava znanj in izkušenj

Sejmi dajejo izjemno priložnost za izmenjavo strokovnih mnenj, znanj, informacij, izkušenj in idej. Bogat spremljevalni program, ki vključuje brezplačna strokovna predavanja, delavnice in atraktivna tekmovanja, privablja širok krog obiskovalcev.

7. Izmenjava dobrih praks

Sejmi Okusov pod isto streho združijo najboljše strokovnjake in podjetja v stroki, kar omogoča izmenjavo dobrih praks in inovacij tako iz domačega okolja kot tudi tujine. To je neprecenljiva priložnost za učenje od najboljših.

8. Prostor družabnosti

Sejem omogoča sproščeno strokovno druženje, ki se odraža v kvalitetnem druženju, trdnih obljubah in sklenjenih poslovnih priložnostih. S preprostim stiskom rok, iskrenim pogledom v oči in osebnim stikom lahko svojemu podjetju oziroma blagovni znamki odprete vrata v svet.

Rezervirajte si termin in se pridružite najbolj prestižnemu dogodku v regiji, kjer se srečujejo strokovnost, inovacije in poslovne priložnosti. Sejem je nepogrešljiv za vse, ki želijo narekovati nove smernice v gastronomiji, hotelirstvu in gostinski opremi. Bodite del največjega HoReCa dogodka, ki postavlja trende in ustvarja nove poslovne priložnosti!

 


 

RAZSTAVNI PROGRAM

  • HRANA
  • PIJAČA
  • VINO
  • SLADOLED
  • SLAŠČIČARSTVO, PEKARSTVO, TESTENINE IN PICE
  • SLOW FOOD & FAST FOOD
  • KAVA & ČAJ in ostali NAPITKI
  • CATERING
  • OPREMA in STROJI ZA HOTELE, RESTAVRACIJE in OSTALE GOSTINSKE OBJEKTE
  • EMBALAŽA in ostala NUJNA OPREMA
  • MANAGEMENT in KOMUNIKACIJA
  • STORITVE, TRGOVINA, LITERATURA in OSTALE DEJAVNOSTI

URNIK SEJMIŠČA

Sreda 29. 1. 2025 10.00-19.00
Četrtek 30. 1. 2025 10.00-19.00
Petek 31. 1. 2025 10.00-19.00
Sobota 1. 2. 2025 10.00-18.00