Čas je za Gastronomijo, Pijačo, Kavo, Slaščičarstvo, Pekarstvo, Sladoled in Vino & Gostinsko – Hotelsko opremo

 

 

So Sejmi okusov po vašem okusu?

 

 

PROMOCIJSKA MAPA – navezuje se na pretekli sejem – nova je že v pripravi.


OBRAZCI 

SEJMIŠČE & PARKIRIŠČE

NOVICE

PRETEKLI SEJMI

 

 

Bodite del najnovejših trendov v gastronomiji in tehnoloških inovacij! Narekujte in zarišite smernice v gostinstvu in hotelirstvu! Predstavite svoje uspešne prakse in poskrbite, da postanejo nepogrešljive za stroko!

 

Kako? Enostavno!

 

Postanite razstavljavec na Sejmih okusov – že 14. leto zapored nepogrešljivih v panogi, z rekordno (mednarodno) udeležbo.

 

Rezervirajte si zadnji konec tedna v prihajajočem letu 2020 – 29., 30., 31. januar in 1. februar, ko bo Ljubljana v znamenju gastronomije in hotelirstva.

 

 

 

 

Gastronomija, Pijača, Kava, Slaščičarstvo, Pekarstvo, Sladoled, Vino in Gostinsko – Hotelska oprema – 8 Ho-Re-Ca področij združenih na enem mestu. Zadnji konec tedna v novem letu je na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču že tradicionalno rezerviran za Mednarodne strokovne sejme Okusov GASTexpo, ki imajo že 14. letno tradicijo. Sejmi Okusov GASTexpo so vodilni mednarodni strokovni sejmi v regiji na področju Ho-Re-Ca (op. p. Hotelirstvo, Restavracije, Catering), zato so nepogrešljiv člen v povezavi med zaposlenimi in strokovnjaki v stroki, hkrati pa tudi zainteresirano strokovno javnostjo. Sejem zagotavlja kvaliteto v storitvi, raznoliko in pestro ponudbo, najpomembneje pa je, da daje zaslužen prostor strokovnosti ter inovacijam na gastronomskem in hotelirskem področju. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Kaj boste pridobili kot razstavljavec na 14. Mednarodnih strokovnih Sejmih okusov?

 

Predstavitev in postavitev na zemljevidu gastronomije in hotelirstva – sejmi Okusov so vodilni tovrstni strokovni sejmi na področju HO-RE-CA v širši regiji. Zagotavljajo edinstveno priložnost za promocijo podjetja in blagovnih znamk.

Širjenje poslovnih mrež in kontaktov – sejme v štirih dneh vsako leto obišče več kot 20.000 ljudi, tako iz Slovenije kot tudi iz širše mednarodne regije. Predstavi se več kot 500 razstavljavcev, ki sooblikujejo stroko.

Iskanje novih poslovnih priložnost – sejemska prireditev je edini medij, ki to omogoča v vsej svoji razsežnosti, saj daje poudarek predvsem osebnemu kontaktu.

Prednost pred konkurenti – vpogled v nova tržišča ter povezovanje in sklepanje poslov z novimi kupci oziroma poslovnimi partnerji.

Nove dimenzije Ho-Re-Ca področja – na sejmih Okusov, ki so doživetje za vsakogar, se vsako leto predstavi veliko tehnoloških inovacij, ki napovedujejo oziroma zarisujejo nove dimenzije panoge.

Pridobivanje ter izmenjava znanj in izkušenj – sejmi dajejo izjemno priložnost za izmenjavo strokovnih mnenj, znanj, informacij, izkušenj in idej.

Izmenjava dobrih praks, tako v domačem okolju kot tudi tujem – posebno mesto je rezervirano za pridobivanje in izmenjavo dobrih praks, saj sejmi Okusov pod isto streho združijo najboljše strokovnjake in podjetja v stroki, ki so izjemna zakladnica znanj in izkušenj.  

Bogat spremljajoč program   – strokoven program, predavanja, delavnice ter atraktivna tekmovanja, ki kot dodana vrednost sejmov nagovarjajo in privabljajo še več obiskovalcev.

Prostor družabnosti – sejmi Okusov omogočajo sproščeno strokovno družabnost, ki se odraža v kvalitetnem druženju, trdnih obljubah in sklenjenih poslovnih priložnostih. S preprostim stiskom rok, iskrenim pogledom v oči in osebnim stikom lahko svojemu podjetju oziroma blagovni znamki odprete vrata v svet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

RAZSTAVNI PROGRAM

  • HRANA
  • PIJAČA
  • VINO
  • SLADOLED
  • SLAŠČIČARSTVO, PEKARSTVO, TESTENINE IN PICE
  • SLOW FOOD & FAST FOOD
  • KAVA & ČAJ in ostali NAPITKI
  • CATERING
  • OPREMA in STROJI ZA HOTELE, RESTAVRACIJE in OSTALE GOSTINSKE OBJEKTE
  • EMBALAŽA in ostala NUJNA OPREMA
  • MANAGEMENT in KOMUNIKACIJA
  • STORITVE,  TRGOVINA, LITERATURA in OSTALE DEJAVNOSTI

 

URNIK SEJMIŠČA

Sreda,   29. januar 2020         10.00 – 19.00

Četrtek,  30. januar 2020        10.00 – 19.00

Petek,    31. januar 2020        10.00 – 19.00

Sobota,    1. februar 2020       10.00 – 19.00