Vsebina se nanaša na minuli sejem GASTexpo 2020 – nova je v pripravi.

 

15. Mednarodni strokovni sejmi Okusov GASTexpo & Sladoled

 

 

Praznik gastronomije in hotelirstva

23. – 26. 3. 2022, Gospodarsko razstavišče

 


OBRAZCI 

SEJMIŠČE & PARKIRIŠČE

NOVICE

PRETEKLI SEJMI

 

 

  Gastronomija, Pijača, Kava, Slaščičarstvo, Pekarstvo, Gostinsko – Hotelska oprema & Sladoled & Vino

 

 

 

 

Zadnji januarski konec tedna v letu 2020 je že tradicionalno rezerviran za praznovanje dosežkov, presežkov, uspešnih praks, trendov in tehnoloških inovacij, ki jih dosega stroka – domača in tuja, na področju Ho-Re-Ca. Na Gospodarskem razstavišču vrata na široko odprejo sejmi Okusov GASTexpo & Sladoled, ki so se z leti utrdili kot sinonim za strokovnost, kvaliteto in napredek. Prihajajoči bodo že 14. po vrsti, s pomembno mednarodno udeležbo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na sejmih Okusov GASTexpo & Sladoled se vsako leto predstavita gastronomija, gostinska oprema in hotelirstvo v vsej svojih veličini. Priča smo trendom, presežkom, uspešnim praksam in tehnološkim inovacij, ki jih več kot 500 razstavljavcev postavi na ogled več kot dvajsetisočim obiskovalcem. Sejmi Okusov priskrbijo nenadomestljiv prostor družabnosti, omogočajo edinstveno povezovanje ter vzpostavljanje poslovnih kontaktov in poslov. Strokovnost in kvaliteto sejma zaokrožujejo številne delavnice, izobraževanja ter tekmovanja, ki jih pripravljajo največji mojstri in strokovnjaki v panogi.

 

 

 

 

 

 

Sejmi Okusov so vodilni mednarodni strokovni sejem na področju Ho-Re-Ca (Hotelirstvo, Restavracije, Catering) v širši regiji, ki vsako leto privabi več kot 20.000 obiskovalcev, tako domačih kot tudi tujih. Sejem je nepogrešljiv povezovalni člen med zaposlenimi in strokovnjaki v stroki, hkrati pa tudi zainteresirano strokovno javnostjo. S pomočjo sejmov Okusov Ho-Re-Ca področje pridobiva na strokovnosti in dobiva zaslužen prostor na zemljevidu storitev in dejavnosti, ki slovijo po svoji kvaliteti in inovativnosti. Vztrajno sledijo napredku in dajejo prostor tehnološkim inovacijam v stroki, v svojem bistvu pa ostajajo zvesti primarni vlogi sejma kot medija – poudarjajo pomen in kvaliteto osebnega stika, ki odpira vrata v svet.

 

 

 

 

 

 

Pridružite se nam, da skupaj oblikujemo sedanjost in prihodnost naše stroke:

 

Kot razstavljavec …

Mednarodni strokovni sejmi Okusov GASTexpo & Sladoled so stičišče trendov, uspešnih praks ter tehnoloških inovacij v gastronomiji, gostinski opremi in hotelirstvu. Povezuje podjetja ter organizacije, ki zastopajo najboljše blagovne znamke, in zainteresirano strokovno javnost, največje mojstre in strokovnjake v panogi. Več kot 20.000 obiskovalcev obišče razstavne prostore več kot 500 razstavljavcev, kar daje živahen prostor srečevanja, sodelovanja, ustvarjalnosti in izobraževanja. Takšen, ki ga v regiji ni mogoče zaslediti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kot obiskovalec …

Mednarodni strokovni sejmi Okusov GASTexpo & Sladoled kot vodilni v regiji ponujajo prvovrstno izkustvo vodilnih blagovnih znamk na Ho-Re-Ca področju. Vsi razstavljavci omogočajo ogled, demonstracijo ter doživetje iz prve roke različnih blagovnih znamk, izdelkov in storitev, ki veljajo za vodilne v panogi. Sejmi okusov na široko ponujajo možnosti izbire najboljših produktov za prenos v svoje delo oziroma poslovanje. Na tak način ne izboljšujejo kakovosti poslovanja in storitev samo posameznih deležnikov, temveč celotne panoge.

Istočasno se na sejmišču odvija tudi Alpe-Adria, sejem turizma, kampinga in karavaninga – prihajajoči bodo 31. po vrsti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RAZSTAVNI PROGRAM

 • HRANA
 • PIJAČA
 • VINO
 • SLADOLED
 • SLAŠČIČARSTVO, PEKARSTVO, TESTENINE IN PICE
 • SLOW FOOD & FAST FOOD
 • KAVA & ČAJ in ostali NAPITKI
 • CATERING
 • OPREMA in STROJI ZA HOTELE, RESTAVRACIJE in OSTALE GOSTINSKE OBJEKTE
 • EMBALAŽA in ostala NUJNA OPREMA
 • MANAGEMENT in KOMUNIKACIJA
 • STORITVE,  TRGOVINA, LITERATURA in OSTALE DEJAVNOSTI

URNIK SEJMIŠČA

Sreda

23. 3. 2022

10.00 – 19.00

Četrtek 24. 3. 2022

10.00 – 19.00

Petek

 25. 3. 2022

10.00 – 19.00

Sobota

 26. 3. 2022

10.00 – 18.00