PROGRAM DELAVNIC IN TEKMOVANJ GASTexpo
SREDA, 29. JANUAR 2025
DELAVNICE | |||
URA | TEMA/NASLOV | IZVAJALEC | LOKACIJA |
cel dan | Chef in docent iz Carpigiani Gelato University g. Andrea DeBellis: prezentacije izdelave gurmanskega sladoleda | MAKABO d.o.o. | A2/66 |
10.00 - 11.00 | LATTE ART & LAGS certifikat | Barcaffè | A2/56 |
10.00 - 12.00 | VALTEK: Priprava sladoleda panna cotta z dekorativnim prelivom borovnica in različni načini dekoriranja | HORECA CENTER | A2/81 |
10.00 - 16.00 | ZNANI OBRAZI pečejo pice z Media24 | Društvo kuharjev in slaščičarjev Slovenije | AV-SP/132 |
11.00 - 18.00 | Vabilo na največji slovenski sladko slani vafelj party | UNIVERZAL COMMERCE, LJUBLJANA, d.o.o. | A2/161 |
11.00 - 18.00 | Ob degustaciji bevog piv se nam bo pridružil Filip Flisar in nas razvajal s sočno Pohorsko šunko. | Bevog d.o.o. | A2/75 |
11.30 | “Urice” Shake & Stir: Skrivnosti koktajlov | IMPRION BLAGAJNA | A/86 |
12.00 - 14.00 | BOŠTJAN PALČIČ: Priprava tatarov (goveji, ribji, zelenjavni) in prikaz pravilnih tehnik in kako porabiti surovine za odlične namaze | HORECA CENTER | A2/81 |
13.00 - 14.00 | LATTE ART & LAGS certifikat | Barcaffè | A2/56 |
13.00 - 16.00 | Delavnica spajanja kraft piva in butičnih sirov | Pivovarna Pelicon d. o. o. | A2/48 |
14.00 - 16.00 | GASTROTEH SERVIS: Priprava jedi s pečico, ki temelji na tehnologiji mikrovalov in vročega zraka in toast sendviči - polnjeni s šunko in sirom, popečeni do hrustljavosti | HORECA CENTER | A2/81 |
16.00 - 18.00 | ŠOLA PICE z Jako VALENČIČ-em, lanskim zmagovalcem Naj picopek Slovenije 2024 | Društvo kuharjev in slaščičarjev Slovenije | AV-SP/132 |
16.30 | “Urice” Shake & Stir: Skrivnosti koktajlov | IMPRION BLAGAJNA | A/86 |
ČETRTEK, 30. JANUAR 2025
DELAVNICE | |||
URA | TEMA/NASLOV | IZVAJALEC | LOKACIJA |
cel dan | Chef in docent iz Carpigiani Gelato University g. Andrea DeBellis: prezentacije izdelave gurmanskega sladoleda | MAKABO d.o.o. | A2/66 |
cel dan | G. Gregor iz kavarne 5KA : deljenje izkušenj, ki jih ima s strojema SYNTHESIS ter 191 soft | MAKABO d.o.o. | A2/66 |
10.00 - 11.00 | LATTE ART & LAGS certifikat | Barcaffè | A2/56 |
10.00 - 12.00 | Predstavitev Brezalkoholnega piva Woo ter druženje z Miho Šalaharjem in njegovo knjigo Notranji Pir | Bevog d.o.o. | A2/75 |
10.00 - 12.00 | VALTEK: Priprava granatnega jabolka v sladoledu in sadni sladoled granatno jabolko in chesse cake z dekorativnim prelivom granatno jabolko | HORECA CENTER | A2/81 |
11.00 - 18.00 | Vabilo na največji slovenski sladko slani vafelj party | UNIVERZAL COMMERCE, LJUBLJANA, d.o.o. | A2/161 |
11.30 | “Urice” Shake & Stir: Skrivnosti koktajlov | IMPRION BLAGAJNA | A/86 |
12.00 - 14.00 | Spoznajmo slovenske zaščitene tradicionalne proizvode! | GIZ Kranjska klobasa | A2/49 |
12.00 - 14.00 | BOŠTJAN PALČIČ: Prikaz pravilnega cvrtja in predstavitev novih smernic, tehnik in novih olj. Prikaz osnovnih pravil in kako doseči, da bo olje bolj obstojno | HORECA CENTER | A2/81 |
13.00 | Urice PIVSKIH Koktejlov pod taktirko mojstra in prvaka koktejlov Anžeta Šmida. | Bevog d.o.o. | A2/75 |
13.00 - 14.00 | LATTE ART & LAGS certifikat | Barcaffè | A2/56 |
13.00 - 16.00 | Delavnica spajanja kraft piva in butičnih sirov | Pivovarna Pelicon d. o. o. | A2/48 |
14.00 - 16.00 | GASTROTEH SERVIS: Priprava jedi s pečico, ki temelji na tehnologiji mikrovalov in vročega zraka in Sous vide rebra - kuhana s sous vide tehniko in zapečena z BBQ omako | HORECA CENTER | A2/81 |
16.30 | “Urice” Shake & Stir: Skrivnosti koktajlov | IMPRION BLAGAJNA | A/86 |
17.00 - 18.00 | Predstavitev vrhunske miksologije s kordiali Paragon | BAR MEDIA d.o.o. | A2/54 |
18.00 | Urice PIVSKIH Koktejlov pod taktirko mojstra in prvaka koktejlov Anžeta Šmida. | Bevog d.o.o. | A2/75 |
TEKMOVANJA | |||
URA | TEMA/NASLOV | IZVAJALEC | LOKACIJA |
10.00 - 16.30/ 17.00 | 12. Mednarodno prvenstvo ” NAJ PICOPEK Slovenije 2025” | Društvo kuharjev in slaščičarjev Slovenije | AV-SP/132 |
17.30 | 12. Mednarodno prvenstvo ” NAJ PICOPEK Slovenije 2025” - RAZGLASITEV REZULTATOV | Društvo kuharjev in slaščičarjev Slovenije | AV-SP/132 |
PETEK, 31. JANUAR 2025
DELAVNICE | |||
URA | TEMA/NASLOV | IZVAJALEC | LOKACIJA |
cel dan | Chef in docent iz Carpigiani Gelato University g. Andrea DeBellis: prezentacije izdelave gurmanskega sladoleda | MAKABO d.o.o. | A2/66 |
cel dan | G. Gregor iz kavarne 5KA : deljenje izkušenj, ki jih ima s strojema SYNTHESIS ter 191 soft | MAKABO d.o.o. | A2/66 |
10.00 - 11.00 | LATTE ART & LAGS certifikat | Barcaffè | A2/56 |
10.00 - 12.00 | VALTEK: Priprava sladoleda menta z dekoracijami čokolade in načini kombiniranja paste menta za sladoled z rastlino menta | HORECA CENTER | A2/81 |
10.00 - 13.00 | Spoznajte PRAVE SESTAVINE za najboljšo pico (dan s sponzorji GALBANI, FALA, 5 STAGIONI) | Društvo kuharjev in slaščičarjev Slovenije | AV-SP/132 |
11.00 - 18.00 | Vabilo na največji slovenski sladko slani vafelj party | UNIVERZAL COMMERCE, LJUBLJANA, d.o.o. | A2/161 |
11.30 | “Urice” Shake & Stir: Skrivnosti koktajlov | IMPRION BLAGAJNA | A/86 |
12.00 - 14.00 | BOŠTJAN PALČIČ: Priprava čistih in kremnih juh in pravilen postopek kuhanja goveje juhe in kako pripraviti dobro zelenjavno kremno juho | HORECA CENTER | A2/81 |
13.00 - 14.00 | LATTE ART & LAGS certifikat | Barcaffè | A2/56 |
13.00 - 16.00 | Delavnica spajanja kraft piva in butičnih sirov | Pivovarna Pelicon d. o. o. | A2/48 |
13.30 - 18.00 | STROKOVNI SEMINAR za picopeke in lastnike picerij z najboljšimi picopeki iz regije | Društvo kuharjev in slaščičarjev Slovenije | AV-SP/132 |
14.00 | Predstavitev Piva Bevog x Siddharta Ledena-Rock Lager in druženje s člani skupine Siddharta | Bevog d.o.o. | A2/75 |
14.00 - 16.00 | GASTROTEH SERVIS: Priprava jedi s pečico, ki temelji na tehnologiji mikrovalov in vročega zraka in file lososa z zelenjavo - losos in zelenjava rahlo popečena za sočnost in hrustljavost | HORECA CENTER | A2/81 |
16.30 | “Urice” Shake & Stir: Skrivnosti koktajlov | IMPRION BLAGAJNA | A/86 |
SOBOTA, 1. FEBRUAR 2025
DELAVNICE | |||
URA | TEMA/NASLOV | IZVAJALEC | LOKACIJA |
10.00 - 11.00 | LATTE ART & LAGS certifikat | Barcaffè | A2/56 |
10.00 - 12.00 | VALTEK: Priprava sladoleda panna cotta z dekorativnim prelivom borovnica in različni načini dekoriranja | HORECA CENTER | A2/81 |
11.00 | “Urice” Shake & Stir: Skrivnosti koktajlov | IMPRION BLAGAJNA | A/86 |
11.00 - 13.00 | ŠOLA PICE/pica žar in domača peka | Društvo kuharjev in slaščičarjev Slovenije | AV-SP/132 |
11.00 - 18.00 | Vabilo na največji slovenski sladko slani vafelj party | UNIVERZAL COMMERCE, LJUBLJANA, d.o.o. | A2/161 |
12.00 - 16.00 | Kranjska klobasa z Juretom Galičičem! | GIZ Kranjska klobasa | A2/49 |
13.00 - 14.00 | LATTE ART & LAGS certifikat | Barcaffè | A2/56 |
13.00 - 16.00 | Delavnica spajanja kraft piva in butičnih sirov | Pivovarna Pelicon d. o. o. | A2/48 |
14.00 - 16.00 | ŠOLA PICE/pica žar in domača peka | Društvo kuharjev in slaščičarjev Slovenije | AV-SP/132 |
15.30 | “Urice” Shake & Stir: Skrivnosti koktajlov | IMPRION BLAGAJNA | A/86 |
Pridržujemo si pravico do spremembe programa!