Vsebina se nanaša na minuli sejem 2024 – za prihodnji 2025 je v pripravi.
PROGRAM DELAVNIC IN TEKMOVANJ GASTexpo
SREDA, 31. JANUAR 2024
DELAVNICE | |||
URA | TEMA/NASLOV | IZVAJALEC | LOKACIJA |
cel dan | Delavnice z Boštjanom Palčičem: MORSKI DAN | GIZ HO.RE.CA CENTER | A2/50 |
cel dan | ZNANE OSEBNOSTI PEČEJO PICO | Društvo kuharjev in slaščičarjev Slovenije | AV-SP/109 |
10.00 - 11.00 | LATTE ART & LAGS certifikat | Barcaffe | A2/66 |
10.30 - 13.00 | ŠOLA PRIPRAVE PICE z možnostjo individualnega tečaja po dogovoru | Društvo kuharjev in slaščičarjev Slovenije | AV-SP/109 |
11.00 - 18.00 | Peka pic in predstavitev novih mok Pivetti Molini, Chef Antonio Boscia ter predstavitev olja Frienn Oliatalia, Chef Ignazio Branzato | KZ METLIKA z.o.o. | A2/69 |
13.00 - 14.00 | SPLOŠNO O KAVI in NOVE MEŠANICE : BARCAFFE ESPRESSO FLORA & BARCAFFE GIN BARREL AGED KAVA | Barcaffe | A2/66 |
14.00 - 17.00 | Testenine De Cecco & omake Robo, priprava jedi in degustacija jedi z Anjo Fir, finalistko showa Masterchef 2023 | KZ METLIKA z.o.o. | A2/69 |
15.00 - 17.30 | ŠOLA PRIPRAVE PICE z možnostjo individualnega tečaja po dogovoru | Društvo kuharjev in slaščičarjev Slovenije | AV-SP/109 |
16.00 | Delavnica spajanja kraft piva in butičnih sirov | Pivovarna Pelicon d. o. o. | A2/76 |
ČETRTEK, 1. FEBRUAR 2024
DELAVNICE | |||
URA | TEMA/NASLOV | IZVAJALEC | LOKACIJA |
cel dan | Degustacije posebnih pizz, foccacie, pekel bo Peter Hajdu iz Žarovnij na skupnem razstavnem prostoru s Horeca plus. Vina San Martin in vrhunska kava Caffe Monte bodo vse dni na voljo za pokušino gostincem in zainteresirani javnosti. | HORECA PLUS in ŽAROVNIJE | A2/56 |
cel dan | Delavnice z Boštjanom Palčičem: DAN KRANJSKE KLOBASE | GIZ HO.RE.CA CENTER | A2/50 |
10.00 - 11.00 | LATTE ART & LAGS certifikat | Barcaffe | A2/66 |
11.00 - 18.00 | Peka pic in predstavitev novih mok Pivetti Molini, Chef Antonio Boscia ter predstavitev olja Frienn Oliatalia, Chef Ignazio Branzato | KZ METLIKA z.o.o. | A2/69 |
12.00 - 14.00 | Spoznajmo slovenske zaščitene tradicionalne proizvode! | GIZ Kranjska klobasa | A2/8 |
12.00 - 17.00 | Predstavitev novih vin Jurius in 199 Prestige ter ujemanje s hrano - priprava jedi z Anjo Fir, finalistko showa Masterchef 2023 | KZ METLIKA z.o.o. | A2/69 |
13.00 | Delavnica spajanja kraft piva in butičnih sirov | Pivovarna Pelicon d. o. o. | A2/76 |
13.00 - 14.00 | SPLOŠNO O KAVI in NOVE MEŠANICE : BARCAFFE ESPRESSO FLORA & BARCAFFE GIN BARREL AGED KAVA | Barcaffe | A2/66 |
14.00 | Delavnica spajanja kraft piva in butičnih sirov | Pivovarna Pelicon d. o. o. | A2/76 |
16.00 | Delavnica spajanja kraft piva in butičnih sirov | Pivovarna Pelicon d. o. o. | A2/76 |
TEKMOVANJA | |||
URA | TEMA/NASLOV | IZVAJALEC | LOKACIJA |
10.00 | 11. Mednarodno prvenstvo ” NAJ PICOPEK Slovenije 2024” | Društvo kuharjev in slaščičarjev Slovenije | AV-SP/109 |
PETEK, 2. FEBRUAR 2024
DELAVNICE | |||
URA | TEMA/NASLOV | IZVAJALEC | LOKACIJA |
cel dan | Degustacije posebnih pizz, foccacie, pekel bo Peter Hajdu iz Žarovnij na skupnem razstavnem prostoru s Horeca plus. Vina San Martin in vrhunska kava Caffe Monte bodo vse dni na voljo za pokušino gostincem in zainteresirani javnosti. | HORECA PLUS in ŽAROVNIJE | A2/56 |
cel dan | Delavnice z Boštjanom Palčičem: VIVA ITALIA | GIZ HO.RE.CA CENTER | A2/50 |
cel dan | B2B s partnerjem in sponzorji | Društvo kuharjev in slaščičarjev Slovenije | AV-SP/109 |
10.00 - 11.00 | LATTE ART & LAGS certifikat | Barcaffe | A2/66 |
10.00 - 13.00 | Peka pic in predstavitev novih mok Pivetti Molini, Chef Antonio Boscia ter predstavitev olja Frienn Oliatalia, Chef Ignazio Branzato | KZ METLIKA z.o.o. | A2/69 |
13.00 - 14.00 | SPLOŠNO O KAVI in NOVE MEŠANICE : BARCAFFE ESPRESSO FLORA & BARCAFFE GIN BARREL AGED KAVA | Barcaffe | A2/66 |
15.00 - 17.30 | ŠOLA PRIPRAVE PICE z možnostjo individualnega tečaja po dogovoru | Društvo kuharjev in slaščičarjev Slovenije | AV-SP/109 |
16.00 | Delavnica spajanja kraft piva in butičnih sirov | Pivovarna Pelicon d. o. o. | A2/76 |
SOBOTA, 3. FEBRUAR 2024
DELAVNICE | |||
URA | TEMA/NASLOV | IZVAJALEC | LOKACIJA |
cel dan | Delavnice z Boštjanom Palčičem: ZERO WASTE | GIZ HO.RE.CA CENTER | A2/50 |
cel dan | PICA DAN: skrivnosti sveta pice, trendi in priljubljene sestavine, spoznajte pico klasiko, romano, napolitano,… | Društvo kuharjev in slaščičarjev Slovenije | AV-SP/109 |
10.00 - 11.00 | LATTE ART & LAGS certifikat | Barcaffe | A2/66 |
10.30 - 13.00 | ŠOLA PRIPRAVE PICE z možnostjo individualnega tečaja po dogovoru | Društvo kuharjev in slaščičarjev Slovenije | AV-SP/109 |
11.00 | Delavnica spajanja kraft piva in butičnih sirov | Pivovarna Pelicon d. o. o. | A2/76 |
12.00 - 16.00 | Kranjska klobasa z Juretom Galičičem! | GIZ Kranjska klobasa | A2/8 |
13.00 - 14.00 | SPLOŠNO O KAVI in NOVE MEŠANICE : BARCAFFE ESPRESSO FLORA & BARCAFFE GIN BARREL AGED KAVA | Barcaffe | A2/66 |
15.00 | Delavnica spajanja kraft piva in butičnih sirov | Pivovarna Pelicon d. o. o. | A2/76 |
Pridržujemo si pravico do spremembe programa!