PROGRAM DELAVNIC IN TEKMOVANJ GASTexpo

SREDA, 29. JANUAR 2025

DELAVNICE
URA TEMA/NASLOV IZVAJALEC LOKACIJA
cel dan Chef in docent iz Carpigiani Gelato University g. Andrea DeBellis: prezentacije izdelave gurmanskega sladoleda MAKABO d.o.o. A2/66
10.00 - 11.00 LATTE ART & LAGS certifikat Barcaffè A2/56
10.00 - 12.00 VALTEK: Priprava sladoleda panna cotta z dekorativnim prelivom borovnica in različni načini dekoriranja HORECA CENTER A2/81
10.00 - 16.00 ZNANI OBRAZI pečejo pice z Media24 Društvo kuharjev in slaščičarjev Slovenije AV-SP/132
11.00 - 18.00 Vabilo na največji slovenski sladko slani vafelj party UNIVERZAL COMMERCE, LJUBLJANA, d.o.o. A2/161
11.00 - 18.00 Ob degustaciji bevog piv se nam bo pridružil Filip Flisar in nas razvajal s sočno Pohorsko šunko. Bevog d.o.o. A2/75
11.30 “Urice” Shake & Stir: Skrivnosti koktajlov IMPRION BLAGAJNA A/86
12.00 - 14.00 BOŠTJAN PALČIČ: Priprava tatarov (goveji, ribji, zelenjavni) in prikaz pravilnih tehnik in kako porabiti surovine za odlične namaze HORECA CENTER A2/81
13.00 - 14.00 LATTE ART & LAGS certifikat Barcaffè A2/56
13.00 - 16.00 Delavnica spajanja kraft piva in butičnih sirov Pivovarna Pelicon d. o. o. A2/48
14.00 - 16.00 GASTROTEH SERVIS: Priprava jedi s pečico, ki temelji na tehnologiji mikrovalov in vročega zraka in toast sendviči - polnjeni s šunko in sirom, popečeni do hrustljavosti HORECA CENTER A2/81
16.00 - 18.00 ŠOLA PICE z Jako VALENČIČ-em, lanskim zmagovalcem Naj picopek Slovenije 2024 Društvo kuharjev in slaščičarjev Slovenije AV-SP/132
16.30 “Urice” Shake & Stir: Skrivnosti koktajlov IMPRION BLAGAJNA A/86

ČETRTEK, 30. JANUAR 2025

DELAVNICE
URA TEMA/NASLOV IZVAJALEC LOKACIJA
cel dan Chef in docent iz Carpigiani Gelato University g. Andrea DeBellis: prezentacije izdelave gurmanskega sladoleda MAKABO d.o.o. A2/66
cel dan G. Gregor iz kavarne 5KA : deljenje izkušenj, ki jih ima s strojema SYNTHESIS ter 191 soft MAKABO d.o.o. A2/66
10.00 - 11.00 LATTE ART & LAGS certifikat Barcaffè A2/56
10.00 - 12.00 Predstavitev Brezalkoholnega piva Woo ter druženje z Miho Šalaharjem in njegovo knjigo Notranji Pir Bevog d.o.o. A2/75
10.00 - 12.00 VALTEK: Priprava granatnega jabolka v sladoledu in sadni sladoled granatno jabolko in chesse cake z dekorativnim prelivom granatno jabolko HORECA CENTER A2/81
11.00 - 18.00 Vabilo na največji slovenski sladko slani vafelj party UNIVERZAL COMMERCE, LJUBLJANA, d.o.o. A2/161
11.30 “Urice” Shake & Stir: Skrivnosti koktajlov IMPRION BLAGAJNA A/86
12.00 - 14.00 Spoznajmo slovenske zaščitene tradicionalne proizvode! GIZ Kranjska klobasa A2/49
12.00 - 14.00 BOŠTJAN PALČIČ: Prikaz pravilnega cvrtja in predstavitev novih smernic, tehnik in novih olj. Prikaz osnovnih pravil in kako doseči, da bo olje bolj obstojno HORECA CENTER A2/81
13.00 Urice PIVSKIH Koktejlov pod taktirko mojstra in prvaka koktejlov Anžeta Šmida. Bevog d.o.o. A2/75
13.00 - 14.00 LATTE ART & LAGS certifikat Barcaffè A2/56
13.00 - 16.00 Delavnica spajanja kraft piva in butičnih sirov Pivovarna Pelicon d. o. o. A2/48
14.00 - 16.00 GASTROTEH SERVIS: Priprava jedi s pečico, ki temelji na tehnologiji mikrovalov in vročega zraka in Sous vide rebra - kuhana s sous vide tehniko in zapečena z BBQ omako HORECA CENTER A2/81
16.30 “Urice” Shake & Stir: Skrivnosti koktajlov IMPRION BLAGAJNA A/86
17.00 - 18.00 Predstavitev vrhunske miksologije s kordiali Paragon BAR MEDIA d.o.o. A2/54
18.00 Urice PIVSKIH Koktejlov pod taktirko mojstra in prvaka koktejlov Anžeta Šmida. Bevog d.o.o. A2/75
TEKMOVANJA
URA TEMA/NASLOV IZVAJALEC LOKACIJA
10.00 - 16.30/ 17.00 12. Mednarodno prvenstvo ” NAJ PICOPEK Slovenije 2025” Društvo kuharjev in slaščičarjev Slovenije AV-SP/132
17.30 12. Mednarodno prvenstvo ” NAJ PICOPEK Slovenije 2025” - RAZGLASITEV REZULTATOV Društvo kuharjev in slaščičarjev Slovenije AV-SP/132

PETEK, 31. JANUAR 2025

DELAVNICE
URA TEMA/NASLOV IZVAJALEC LOKACIJA
cel dan Chef in docent iz Carpigiani Gelato University g. Andrea DeBellis: prezentacije izdelave gurmanskega sladoleda MAKABO d.o.o. A2/66
cel dan G. Gregor iz kavarne 5KA : deljenje izkušenj, ki jih ima s strojema SYNTHESIS ter 191 soft MAKABO d.o.o. A2/66
10.00 - 11.00 LATTE ART & LAGS certifikat Barcaffè A2/56
10.00 - 12.00 VALTEK: Priprava sladoleda menta z dekoracijami čokolade in načini kombiniranja paste menta za sladoled z rastlino menta HORECA CENTER A2/81
10.00 - 13.00 Spoznajte PRAVE SESTAVINE za najboljšo pico (dan s sponzorji GALBANI, FALA, 5 STAGIONI) Društvo kuharjev in slaščičarjev Slovenije AV-SP/132
11.00 - 18.00 Vabilo na največji slovenski sladko slani vafelj party UNIVERZAL COMMERCE, LJUBLJANA, d.o.o. A2/161
11.30 “Urice” Shake & Stir: Skrivnosti koktajlov IMPRION BLAGAJNA A/86
12.00 - 14.00 BOŠTJAN PALČIČ: Priprava čistih in kremnih juh in pravilen postopek kuhanja goveje juhe in kako pripraviti dobro zelenjavno kremno juho HORECA CENTER A2/81
13.00 - 14.00 LATTE ART & LAGS certifikat Barcaffè A2/56
13.00 - 16.00 Delavnica spajanja kraft piva in butičnih sirov Pivovarna Pelicon d. o. o. A2/48
13.30 - 18.00 STROKOVNI SEMINAR za picopeke in lastnike picerij z najboljšimi picopeki iz regije Društvo kuharjev in slaščičarjev Slovenije AV-SP/132
14.00 Predstavitev Piva Bevog x Siddharta Ledena-Rock Lager in druženje s člani skupine Siddharta Bevog d.o.o. A2/75
14.00 - 16.00 GASTROTEH SERVIS: Priprava jedi s pečico, ki temelji na tehnologiji mikrovalov in vročega zraka in file lososa z zelenjavo - losos in zelenjava rahlo popečena za sočnost in hrustljavost HORECA CENTER A2/81
16.30 “Urice” Shake & Stir: Skrivnosti koktajlov IMPRION BLAGAJNA A/86

SOBOTA, 1. FEBRUAR 2025

DELAVNICE
URA TEMA/NASLOV IZVAJALEC LOKACIJA
10.00 - 11.00 LATTE ART & LAGS certifikat Barcaffè A2/56
10.00 - 12.00 VALTEK: Priprava sladoleda panna cotta z dekorativnim prelivom borovnica in različni načini dekoriranja HORECA CENTER A2/81
11.00 “Urice” Shake & Stir: Skrivnosti koktajlov IMPRION BLAGAJNA A/86
11.00 - 13.00 ŠOLA PICE/pica žar in domača peka Društvo kuharjev in slaščičarjev Slovenije AV-SP/132
11.00 - 18.00 Vabilo na največji slovenski sladko slani vafelj party UNIVERZAL COMMERCE, LJUBLJANA, d.o.o. A2/161
12.00 - 16.00 Kranjska klobasa z Juretom Galičičem! GIZ Kranjska klobasa A2/49
13.00 - 14.00 LATTE ART & LAGS certifikat Barcaffè A2/56
13.00 - 16.00 Delavnica spajanja kraft piva in butičnih sirov Pivovarna Pelicon d. o. o. A2/48
14.00 - 16.00 ŠOLA PICE/pica žar in domača peka Društvo kuharjev in slaščičarjev Slovenije AV-SP/132
15.30 “Urice” Shake & Stir: Skrivnosti koktajlov IMPRION BLAGAJNA A/86

Pridržujemo si pravico do spremembe programa!