Nekatere delavnice in tekmovanja bomo letos PRVIČ predvajali v živo – “streaming” na PRVEM digitalnem sejmu Okusov GASTexpo!

 

PROGRAM DELAVNIC IN TEKMOVANJ

 

Program dogajanja 2023 še ni končen

 

SREDA, 15. FEBRUAR 2023

DELAVNICE
URA TEMA/NASLOV IZVAJALEC LOKACIJA
Cel dan Carpigianijev chef Stefano Marinucci prisoten na razstavnem prostoru Makabo d.o.o. A2/41
10.00 – 11.00 Delavnice izdelave sladoleda Horeca Center A2/48
10.00 – 12.00 Slaščičarska delavnica: OREHOVA PITA La Ganache A2/97
10.00 – 12.00 Delavnica kave: Osnove BARISTA Barcaffe A2/58
10.00 – 17.00 Delavnica KUHANJA: Zero waste Horeca Center A2/48
10.00 – 17.00 Delavnica PEKE s Polo Bekeraj Horeca Center A2/48
10.30 – 14.30 Delavnica: SPOZNAVAMO SVET PIZZE
(Klasika, Romana, Napoletana)
Društvo kuharjev in slaščičarjev Slovenije A2/61
11.00 – 16.00 Demonstracija doziranja sladoleda v manjše embalaže. Horeca Center A2/48
13.00 – 15.00 Delavnica kave: LATTE ART Barcaffe A2/58
13.00 – 17.00 Slaščičarska delavnica: RUSTIKALNI KRUH Z DROŽMI La Ganache A2/97

ČETRTEK, 16. FEBRUAR 2023

DELAVNICE
URA DELAVNICE TEMA/NASLOV DELAVNICE IZVAJALEC LOKACIJA
Cel dan Carpigianijev chef Stefano Marinucci prisoten na razstavnem prostoru Makabo d.o.o. A2/41
10.00 – 11.00 Delavnice izdelave sladoleda Horeca Center A2/48
10.00 – 12.00 Delavnica kave: osnove BARISTA Barcaffe A2/58
10.00 – 17.00 Delavnica KUHANJA: Skrivnosti mesnih jedi Horeca Center A2/48
10.00 – 17.00 Delavnica PEKE s slaščičarjem Klemnom Horeca Center A2/48
11.00 – 13.00 Slaščičarska delavnica: MACARONS La Ganache A2/97
11.00 – 16.00 Demonstracija doziranja sladoleda v manjše embalaže. Horeca Center A2/48
13.00 – 15.00 Delavnica kave: LATTE ART Barcaffe A2/58
TEKMOVANJA
URA TEMA/NASLOV IZVAJALEC LOKACIJA
10.00 10. Mednarodno prvenstvo ” NAJ PICOPEK Slovenije 2023” Društvo kuharjev in slaščičarjev Slovenije A2/61

PETEK, 17. FEBRUAR 2023

DELAVNICE
URA DELAVNICE TEMA/NASLOV DELAVNICE IZVAJALEC LOKACIJA
Cel dan Carpigianijev chef Stefano Marinucci prisoten na razstavnem prostoru Makabo d.o.o. A2/41
10.00 – 11.00 Delavnice izdelave sladoleda Horeca Center A2/48
10.00 – 12.00 Delavnica kave: osnove BARISTA Barcaffe A2/58
10.00 – 17.00 Delavnica PEKE s Polo Bekeraj Horeca Center A2/48
10.00 – 19.00 Individualni tečaji – PIZZA Društvo kuharjev in slaščičarjev Slovenije A2/61
11.00 – 13.00 Slaščičarska delavnica: DIABETIČNI PIŠKOTKI La Ganache A2/97
11.00 – 16.00 Demonstracija doziranja sladoleda v manjše embalaže. Horeca Center A2/48
13.00 – 15.00 Delavnica kave: LATTE ART Barcaffe A2/58

SOBOTA, 18. FEBRUAR 2023

DELAVNICE
URA DELAVNICE TEMA/NASLOV DELAVNICE IZVAJALEC LOKACIJA
10.00 – 11.00 Delavnice izdelave sladoleda Horeca Center A2/48
10.00 – 12.00 Delavnica kave: osnove BARISTA Barcaffe A2/58
10.00 – 12.30 Delavnica: HITRA ŠOLA PIZZE (brezplačna delavnica – omejeno število mest na 15 udeležencev) Društvo kuharjev in slaščičarjev Slovenije A2/61
10.00 – 13.00 Slaščičarska delavnica: BOMBETKE La Ganache A2/97
10.00 – 17.00 Delavnica PEKE s slaščičarjem Klemnom Horeca Center A2/48
11.00 – 16.00 Demonstracija doziranja sladoleda v manjše embalaže. Horeca Center A2/48
13.00 – 15.00 Delavnica kave: LATTE ART Barcaffe A2/58

Pridržujemo si pravico do spremembe programa!