PROGRAM DELAVNIC IN TEKMOVANJ GASTexpo

SREDA, 31. JANUAR 2024

DELAVNICE
URA TEMA/NASLOV IZVAJALEC LOKACIJA
cel dan Delavnice z Boštjanom Palčičem: MORSKI DAN GIZ HO.RE.CA CENTER A2/50
cel dan ZNANE OSEBNOSTI PEČEJO PICO Društvo kuharjev in slaščičarjev Slovenije AV-SP/109
10.00 - 11.00 LATTE ART & LAGS certifikat Barcaffe A2/66
10.30 - 13.00 ŠOLA PRIPRAVE PICE z možnostjo individualnega tečaja po dogovoru Društvo kuharjev in slaščičarjev Slovenije AV-SP/109
11.00 - 18.00 Peka pic in predstavitev novih mok Pivetti Molini, Chef Antonio Boscia ter predstavitev olja Frienn Oliatalia, Chef Ignazio Branzato KZ METLIKA z.o.o. A2/69
13.00 - 14.00 SPLOŠNO O KAVI in NOVE MEŠANICE : BARCAFFE ESPRESSO FLORA & BARCAFFE GIN BARREL AGED KAVA Barcaffe A2/66
14.00 - 17.00 Testenine De Cecco & omake Robo, priprava jedi in degustacija jedi z Anjo Fir, finalistko showa Masterchef 2023 KZ METLIKA z.o.o. A2/69
15.00 - 17.30 ŠOLA PRIPRAVE PICE z možnostjo individualnega tečaja po dogovoru Društvo kuharjev in slaščičarjev Slovenije AV-SP/109
16.00 Delavnica spajanja kraft piva in butičnih sirov Pivovarna Pelicon d. o. o. A2/76

ČETRTEK, 1. FEBRUAR 2024

DELAVNICE
URA TEMA/NASLOV IZVAJALEC LOKACIJA
cel dan Degustacije posebnih pizz, foccacie, pekel bo Peter Hajdu iz Žarovnij na skupnem razstavnem prostoru s Horeca plus. Vina San Martin in vrhunska kava Caffe Monte bodo vse dni na voljo za pokušino gostincem in zainteresirani javnosti. HORECA PLUS in ŽAROVNIJE A2/56
cel dan Delavnice z Boštjanom Palčičem: DAN KRANJSKE KLOBASE GIZ HO.RE.CA CENTER A2/50
10.00 - 11.00 LATTE ART & LAGS certifikat Barcaffe A2/66
11.00 - 18.00 Peka pic in predstavitev novih mok Pivetti Molini, Chef Antonio Boscia ter predstavitev olja Frienn Oliatalia, Chef Ignazio Branzato KZ METLIKA z.o.o. A2/69
12.00 - 14.00 Spoznajmo slovenske zaščitene tradicionalne proizvode! GIZ Kranjska klobasa A2/8
12.00 - 17.00 Predstavitev novih vin Jurius in 199 Prestige ter ujemanje s hrano - priprava jedi z Anjo Fir, finalistko showa Masterchef 2023 KZ METLIKA z.o.o. A2/69
13.00 Delavnica spajanja kraft piva in butičnih sirov Pivovarna Pelicon d. o. o. A2/76
13.00 - 14.00 SPLOŠNO O KAVI in NOVE MEŠANICE : BARCAFFE ESPRESSO FLORA & BARCAFFE GIN BARREL AGED KAVA Barcaffe A2/66
14.00 Delavnica spajanja kraft piva in butičnih sirov Pivovarna Pelicon d. o. o. A2/76
16.00 Delavnica spajanja kraft piva in butičnih sirov Pivovarna Pelicon d. o. o. A2/76
TEKMOVANJA
URA TEMA/NASLOV IZVAJALEC LOKACIJA
10.00 11. Mednarodno prvenstvo ” NAJ PICOPEK Slovenije 2024” Društvo kuharjev in slaščičarjev Slovenije AV-SP/109

PETEK, 2. FEBRUAR 2024

DELAVNICE
URA TEMA/NASLOV IZVAJALEC LOKACIJA
cel dan Degustacije posebnih pizz, foccacie, pekel bo Peter Hajdu iz Žarovnij na skupnem razstavnem prostoru s Horeca plus. Vina San Martin in vrhunska kava Caffe Monte bodo vse dni na voljo za pokušino gostincem in zainteresirani javnosti. HORECA PLUS in ŽAROVNIJE A2/56
cel dan Delavnice z Boštjanom Palčičem: VIVA ITALIA GIZ HO.RE.CA CENTER A2/50
cel dan B2B s partnerjem in sponzorji Društvo kuharjev in slaščičarjev Slovenije AV-SP/109
10.00 - 11.00 LATTE ART & LAGS certifikat Barcaffe A2/66
10.00 - 13.00 Peka pic in predstavitev novih mok Pivetti Molini, Chef Antonio Boscia ter predstavitev olja Frienn Oliatalia, Chef Ignazio Branzato KZ METLIKA z.o.o. A2/69
13.00 - 14.00 SPLOŠNO O KAVI in NOVE MEŠANICE : BARCAFFE ESPRESSO FLORA & BARCAFFE GIN BARREL AGED KAVA Barcaffe A2/66
15.00 - 17.30 ŠOLA PRIPRAVE PICE z možnostjo individualnega tečaja po dogovoru Društvo kuharjev in slaščičarjev Slovenije AV-SP/109
16.00 Delavnica spajanja kraft piva in butičnih sirov Pivovarna Pelicon d. o. o. A2/76

SOBOTA, 3. FEBRUAR 2024

DELAVNICE
URA TEMA/NASLOV IZVAJALEC LOKACIJA
cel dan Delavnice z Boštjanom Palčičem: ZERO WASTE GIZ HO.RE.CA CENTER A2/50
cel dan PICA DAN: skrivnosti sveta pice, trendi in priljubljene sestavine, spoznajte pico klasiko, romano, napolitano,… Društvo kuharjev in slaščičarjev Slovenije AV-SP/109
10.00 - 11.00 LATTE ART & LAGS certifikat Barcaffe A2/66
10.30 - 13.00 ŠOLA PRIPRAVE PICE z možnostjo individualnega tečaja po dogovoru Društvo kuharjev in slaščičarjev Slovenije AV-SP/109
11.00 Delavnica spajanja kraft piva in butičnih sirov Pivovarna Pelicon d. o. o. A2/76
12.00 - 16.00 Kranjska klobasa z Juretom Galičičem! GIZ Kranjska klobasa A2/8
13.00 - 14.00 SPLOŠNO O KAVI in NOVE MEŠANICE : BARCAFFE ESPRESSO FLORA & BARCAFFE GIN BARREL AGED KAVA Barcaffe A2/66
15.00 Delavnica spajanja kraft piva in butičnih sirov Pivovarna Pelicon d. o. o. A2/76

Pridržujemo si pravico do spremembe programa!