Nekatere delavnice in tekmovanja bomo letos PRVIČ predvajali v živo – “streaming” na PRVEM digitalnem sejmu Okusov GASTexpo!
PROGRAM DELAVNIC IN TEKMOVANJ
Program dogajanja 2023 še ni končen
SREDA, 15. FEBRUAR 2023
DELAVNICE | |||
URA | TEMA/NASLOV | IZVAJALEC | LOKACIJA |
Cel dan | Carpigianijev chef Stefano Marinucci prisoten na razstavnem prostoru | Makabo d.o.o. | A2/41 |
10.00 – 11.00 | Delavnice izdelave sladoleda | Horeca Center | A2/48 |
10.00 – 12.00 | Slaščičarska delavnica: OREHOVA PITA | La Ganache | A2/97 |
10.00 – 12.00 | Delavnica kave: Osnove BARISTA | Barcaffe | A2/58 |
10.00 – 17.00 | Delavnica KUHANJA: Zero waste | Horeca Center | A2/48 |
10.00 – 17.00 | Delavnica PEKE s Polo Bekeraj | Horeca Center | A2/48 |
10.30 – 14.30 | Delavnica: SPOZNAVAMO SVET PIZZE (Klasika, Romana, Napoletana) |
Društvo kuharjev in slaščičarjev Slovenije | A2/61 |
11.00 – 16.00 | Demonstracija doziranja sladoleda v manjše embalaže. | Horeca Center | A2/48 |
13.00 – 15.00 | Delavnica kave: LATTE ART | Barcaffe | A2/58 |
13.00 – 17.00 | Slaščičarska delavnica: RUSTIKALNI KRUH Z DROŽMI | La Ganache | A2/97 |
ČETRTEK, 16. FEBRUAR 2023
DELAVNICE | |||
URA DELAVNICE | TEMA/NASLOV DELAVNICE | IZVAJALEC | LOKACIJA |
Cel dan | Carpigianijev chef Stefano Marinucci prisoten na razstavnem prostoru | Makabo d.o.o. | A2/41 |
10.00 – 11.00 | Delavnice izdelave sladoleda | Horeca Center | A2/48 |
10.00 – 12.00 | Delavnica kave: osnove BARISTA | Barcaffe | A2/58 |
10.00 – 17.00 | Delavnica KUHANJA: Skrivnosti mesnih jedi | Horeca Center | A2/48 |
10.00 – 17.00 | Delavnica PEKE s slaščičarjem Klemnom | Horeca Center | A2/48 |
11.00 – 13.00 | Slaščičarska delavnica: MACARONS | La Ganache | A2/97 |
11.00 – 16.00 | Demonstracija doziranja sladoleda v manjše embalaže. | Horeca Center | A2/48 |
13.00 – 15.00 | Delavnica kave: LATTE ART | Barcaffe | A2/58 |
TEKMOVANJA | |||
URA | TEMA/NASLOV | IZVAJALEC | LOKACIJA |
10.00 | 10. Mednarodno prvenstvo ” NAJ PICOPEK Slovenije 2023” | Društvo kuharjev in slaščičarjev Slovenije | A2/61 |
PETEK, 17. FEBRUAR 2023
DELAVNICE | |||
URA DELAVNICE | TEMA/NASLOV DELAVNICE | IZVAJALEC | LOKACIJA |
Cel dan | Carpigianijev chef Stefano Marinucci prisoten na razstavnem prostoru | Makabo d.o.o. | A2/41 |
10.00 – 11.00 | Delavnice izdelave sladoleda | Horeca Center | A2/48 |
10.00 – 12.00 | Delavnica kave: osnove BARISTA | Barcaffe | A2/58 |
10.00 – 17.00 | Delavnica PEKE s Polo Bekeraj | Horeca Center | A2/48 |
10.00 – 19.00 | Individualni tečaji – PIZZA | Društvo kuharjev in slaščičarjev Slovenije | A2/61 |
11.00 – 13.00 | Slaščičarska delavnica: DIABETIČNI PIŠKOTKI | La Ganache | A2/97 |
11.00 – 16.00 | Demonstracija doziranja sladoleda v manjše embalaže. | Horeca Center | A2/48 |
13.00 – 15.00 | Delavnica kave: LATTE ART | Barcaffe | A2/58 |
SOBOTA, 18. FEBRUAR 2023
DELAVNICE | |||
URA DELAVNICE | TEMA/NASLOV DELAVNICE | IZVAJALEC | LOKACIJA |
10.00 – 11.00 | Delavnice izdelave sladoleda | Horeca Center | A2/48 |
10.00 – 12.00 | Delavnica kave: osnove BARISTA | Barcaffe | A2/58 |
10.00 – 12.30 | Delavnica: HITRA ŠOLA PIZZE (brezplačna delavnica – omejeno število mest na 15 udeležencev) | Društvo kuharjev in slaščičarjev Slovenije | A2/61 |
10.00 – 13.00 | Slaščičarska delavnica: BOMBETKE | La Ganache | A2/97 |
10.00 – 17.00 | Delavnica PEKE s slaščičarjem Klemnom | Horeca Center | A2/48 |
11.00 – 16.00 | Demonstracija doziranja sladoleda v manjše embalaže. | Horeca Center | A2/48 |
13.00 – 15.00 | Delavnica kave: LATTE ART | Barcaffe | A2/58 |
Pridržujemo si pravico do spremembe programa!