Vsebina se nanaša na pretekli sejem – za novi sejem v letu 2024 je v pripravi.
PROGRAM DELAVNIC IN TEKMOVANJ
SREDA, 15. FEBRUAR 2023
DELAVNICE |
URA |
TEMA/NASLOV |
IZVAJALEC |
LOKACIJA |
Cel dan |
Carpigianijev chef Stefano Marinucci prisoten na razstavnem prostoru |
Makabo d.o.o. |
A2/41 |
10.00 – 11.00 |
Delavnice izdelave sladoleda |
Horeca Center |
A2/48 |
10.00 – 12.00 |
Slaščičarska delavnica: OREHOVA PITA |
La Ganache |
A2/97 |
10.00 – 12.00 |
Delavnica kave: Osnove BARISTA |
Barcaffe |
A2/58 |
10.00 – 17.00 |
Delavnica KUHANJA: Zero Waste |
Horeca Center |
A2/48 |
10.00 – 17.00 |
Delavnica PEKE s Polo Bekeraj |
Horeca Center |
A2/48 |
10.30 – 14.30 |
Delavnica: SPOZNAVAMO SVET PIZZE
(Klasika, Romana, Napoletana) |
Društvo kuharjev in slaščičarjev Slovenije |
A2/61 |
11.00 in 16.00 |
Demonstracija doziranja sladoleda v manjše embalaže. |
Horeca Center |
A2/48 |
13.00 – 15.00 |
Delavnica kave: LATTE ART |
Barcaffe |
A2/58 |
13.00 – 17.00 |
Slaščičarska delavnica: RUSTIKALNI KRUH Z DROŽMI |
La Ganache |
A2/97 |
ČETRTEK, 16. FEBRUAR 2023
DELAVNICE |
URA DELAVNICE |
TEMA/NASLOV DELAVNICE |
IZVAJALEC |
LOKACIJA |
Cel dan |
Carpigianijev chef Stefano Marinucci prisoten na razstavnem prostoru |
Makabo d.o.o. |
A2/41 |
10.00 – 11.00 |
Delavnice izdelave sladoleda |
Horeca Center |
A2/48 |
10.00 – 12.00 |
Delavnica kave: osnove BARISTA |
Barcaffe |
A2/58 |
10.00 – 17.00 |
Delavnica KUHANJA: Skrivnosti mesnih jedi |
Horeca Center |
A2/48 |
10.00 – 17.00 |
Delavnica PEKE s slaščičarjem Klemnom |
Horeca Center |
A2/48 |
11.00 – 13.00 |
Slaščičarska delavnica: MACARONS |
La Ganache |
A2/97 |
11.00 in 16.00 |
Demonstracija doziranja sladoleda v manjše embalaže. |
Horeca Center |
A2/48 |
13.00 – 15.00 |
Delavnica kave: LATTE ART |
Barcaffe |
A2/58 |
TEKMOVANJA |
URA |
TEMA/NASLOV |
IZVAJALEC |
LOKACIJA |
10.00 |
10. Mednarodno prvenstvo ” NAJ PICOPEK Slovenije 2023” |
Društvo kuharjev in slaščičarjev Slovenije |
A2/61 |
PETEK, 17. FEBRUAR 2023
DELAVNICE |
URA DELAVNICE |
TEMA/NASLOV DELAVNICE |
IZVAJALEC |
LOKACIJA |
10.00 – 11.00 |
Delavnice izdelave sladoleda |
Horeca Center |
A2/48 |
10.00 – 12.00 |
Delavnica kave: osnove BARISTA |
Barcaffe |
A2/58 |
10.00 – 17.00 |
Delavnica KUHANJA z Jernejem Podpečanom |
Horeca Center |
A2/48 |
10.00 – 17.00 |
Delavnica PEKE s Polo Bekeraj |
Horeca Center |
A2/48 |
10.00 – 19.00 |
Individualni tečaji – PIZZA |
Društvo kuharjev in slaščičarjev Slovenije |
A2/61 |
11.00 – 13.00 |
Slaščičarska delavnica: DIABETIČNI PIŠKOTKI |
La Ganache |
A2/97 |
11.00 in 16.00 |
Demonstracija doziranja sladoleda v manjše embalaže. |
Horeca Center |
A2/48 |
13.00 – 15.00 |
Delavnica kave: LATTE ART |
Barcaffe |
A2/58 |
SOBOTA, 18. FEBRUAR 2023
DELAVNICE |
URA DELAVNICE |
TEMA/NASLOV DELAVNICE |
IZVAJALEC |
LOKACIJA |
10.00 – 11.00 |
Delavnice izdelave sladoleda |
Horeca Center |
A2/48 |
10.00 – 12.00 |
Delavnica kave: osnove BARISTA |
Barcaffe |
A2/58 |
10.00 – 12.30 |
Delavnica: HITRA ŠOLA PIZZE (brezplačna delavnica – omejeno število mest na 15 udeležencev) |
Društvo kuharjev in slaščičarjev Slovenije |
A2/61 |
10.00 – 13.00 |
Slaščičarska delavnica: BOMBETKE |
La Ganache |
A2/97 |
10.00 – 17.00 |
Delavnica PEKE s slaščičarjem Klemnom |
Horeca Center |
A2/48 |
11.00 in 16.00 |
Demonstracija doziranja sladoleda v manjše embalaže. |
Horeca Center |
A2/48 |
13.00 – 15.00 |
Delavnica kave: LATTE ART |
Barcaffe |
A2/58 |
Pridržujemo si pravico do spremembe programa!