Novice s Sejmov okusov GASTexpo

19. 6. 2024

Izzivi poletne sezone v HORECA sektorju

Poletna sezona za HORECA sektor prinaša številne priložnosti, a hkrati tudi izzive. Da bi uspešno poslovali, se je potrebno prilagoditi specifičnim sezonskim spremembam in potrebam.
22. 5. 2024

Kako UMETNA INTELIGENCA vpliva na Ho-Re-Ca sektor?

Živimo v svetu, kjer umetno inteligenco uporabljamo že na vseh področjih in v vseh panogah. Sektor Ho-Re-Ca ni nič drugačen, saj se umetna inteligenca pojavlja tako v hotelirstvu kot v gostinstvu.
18. 4. 2024

Kaj je trenutno popularno v Ho-Re-Ca sektorju?

Kaj je trenutno popularno v Ho-Re-Ca sektorju? Trajnost, digitalizacija Ho-Re-Ca sektorja, prilagojene prehranske možnosti in doživetje stranke.
20. 3. 2024

Kako okrasiti gostinske prostore in kaj ponuditi za veliko noč?

Bližajo se velikonočni prazniki in s tem podaljšan vikend, kar bo marsikoga poneslo na oddih v hotel ali pa v restavracijo na večerjo. Zbrali smo nekaj idej za gostince in hotelirje.
20. 2. 2024

Znan je datum 18. Ho-Re-Ca Sejmov okusov

Skupaj ustvarimo 18. Ho-Re-Ca Sejme okusov GASTexpo v letu 2025!
13. 2. 2024

Klasični Sejmi okusov 2024 so zaključeni

17. Ho-Re-Ca Sejmi okusov so v klasični obliki zaključeni, digitalni sejem pa si še vedno lahko ogledate!
31. 1. 2024

UTRINKI prvega dne in KAJ NAS ŠE ČAKA do ZAKLJUČKA

Vabljeni k ogledu utrinkov prvega dne in s klikom na spodnjo fotografijo preverite, ali vas je kateri izmed naših fotografov ujel v svoj objektiv.
30. 1. 2024

JUTRI se prične ZARES!

Pa smo jih dočakali! 17. Mednarodni HO-RE-CA strokovni hibridni Sejmi okusov GASTexpo so tukaj! Obveščamo vas o ključnih informacijah, ki vam bodo omogočile, da izkoristite vse prednosti sejma GASTexpo. Kliknite na spodnje gumbe in pridobite več informacij o tematiki, ki vas zanima.
25. 1. 2024

10 razlogov ZAKAJ OBISKATI SEJEM

Samo še 1 teden nas loči do pričetka Ho-Re-Ca Sejmov okusov GASTexpo v živo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Če še niste prepričani o nujnosti obiska letošnjega sejma, vam predstavljamo 10 razlogov, ki vas bodo zagotovo prepričali o obisku!
17. 1. 2024

DIGITALNI GASTexpo je tukaj!

Čas je, da se pričnejo 17. Hibridni Ho-Re-Ca Sejmi okusov GASTexpo! Ob popolnoma odprti platformi, dostopni brez registracije, vas čisto nič ne ustavi pred obiskom letošnjega digitalnega sejma!