DELAVNICE in TEKMOVANJA vabijo na Gospodarsko razstavišče
28. 2. 2022
Jubilejni 15. sejem okusov GASTexpo 2022 odprl svoja vrata!
24. 3. 2022

Vse, kar morate vedeti pred začetkom 15. sejmov Okusov

Spet se vračamo! Po dveletni odsotnosti je prišel čas, da že letos petnajsti zapovrstjo se vrne – Sejem okusov GASTexpo & Sladoled, ki bo na enem mestu združili 8 Ho-Re-Ca področij – Gastronomija, Pijača, Kava, Slaščičarstvo, Pekarstvo, Sladoled, Vino, Pivo in Gostinsko – Hotelska oprema.

Kot vodilni tovrstni strokovni sejmi v regiji imajo vsako leto nezamenljivo vlogo pri predstavitvi najnovejših trendov ter tehnoloških inovacij v gostinstvu in hotelirstvu.

Tudi letos bomo ponudili vpogled v najnovejše trende in tehnološke inovacije na področju gostinstva in hotelirstva.

Oglejte si NOVOSTI

Kot vodilni sejem na področju Ho-Re-Ca (op. p. Hotelirstvo, Restavracije, Catering) v regiji je sejem nepogrešljiv člen v povezavi med zaposlenimi in strokovnjaki v stroki ter vse amaterske zunanje ustvarjalce. Sejem zagotavlja kakovost v storitvi, raznoliko in pestro ponudbo s strani domačih in tujih razstavljavcev.

Sejem, kakor vsako, leto poteka v Ljubljani na Gospodarskem razstavišču. Obširen prostor, kjer bodo najrazličnejši razstavljavci iz vsega sveta lahko podelili svoje skrivnosti in prikazali najboljše izdelke na trgu. Ali je to nepogrešljiv stroj, ki ne sme manjkati v restavraciji, kot je natarski robot, ali pa pek pic, ki vas bo naučil, kako narediti najboljšo napolitansko pico!

Oglejte si SEZNAM RAZSTAVLJAVCEV

Letošnji strokovni in razstavljavski program je zasnovan posebej raznoliko, tako da bo vsak našel nekaj po svojem okusu. Pričakujejo vas strokovne delavnice, interaktivna predavanja, atraktivne predstavitve, inovativni razstavni program in zanimiva tekmovanja.

Zaradi dveletne odsotnosti so razstavljavci zelo navdušeni nad povratkom sejma, zato entuziazma ne primanjkuje. Poskusili boste lahko malo morje craft piv, se naučili izdelovati makrone ali pa se celo udeležiti tekmovanja pic! Inovativne stojnice, jedi in pijače vas bodo očarale in ne boste želeli oditi domov.

Ogleste si DELAVNICE in PROGRAM

Vrata se bodo prvič odprla 23. 3. ob 10.00 uri. Dogajanja ne bo manjkalo in verjemite, ne bo vam žal obiska!

URNIK in VSTOPNICE

Kje lahko PARKIRAM

Se vidimo!