Vsebina se nanaša na minuli sejem GASTexpo 2020 – nova je v pripravi.

NOVOSTI IN PROGRAM NA RAZSTAVNIH PROSTORIH

Razstavljavci za svoje razstavne prostore že več mesecev pripravljajo bogat program in zanimivo dogajanje, ki ga bodo kulinarično začinili. Vsa dogajanja na razstavnih prostorih bo mogoče podrobno spremljati spodaj in na naših družbenih omrežjih (Facebook, Instagram, LinkedIn)


KREMENITI d.o.o.

Na 14. Mednarodni sejmih okusov GASTexpo se nam bo pridružil tudi kuharski mojster Boštjan Palčič, ki bo kuhalnico vrtel na razstavnem prostoru podjetja Kremeniti. Na njihovem razstavnem prostoru v HALI A se bo kuhalo, učilo in veselilo! Pa seveda tudi degustiralo! Vsak dan sejmov Okusov bodo potekale delavnice – show cooking:

Ob 11h:
· Peka kruha
· Priprava pekovskega peciva (ne dopeka)
· Priprava paštet
· Priprava pomak

Ob 13h:
· Glavne jedi (mesne in zelenjavne)
· Slovenska kuhinja
· Sous Vide tehnika v konvektomatu

Ob 15h:
· Sladki program
· Sladoled
· Priprava restavracijskih sladic


ELEX UNITRADE d.o.o. ( TO-GO.SI )

 

Ne zamudite predstavitve edinstvene svetovne novosti na sejmih Okusov GASTexpo & Sladoled 2020 – aparata SCRAEGG za hitro pripravo zdravih obrokov. Koncept SCRaEGG je posebno primeren za lastnike pekarn, fitnesov, snack barov in bencinskih črpalk.

V 20 sekundah s pomočjo pare pripravite rahlo umešana jajca, hranljive ovsene kaše z okusi sadja, zelenjavne juhe, kvinoje in še več! SCRaEGG jedi so primerne za na pot! Aparat je izdelan v Nemčiji. Hrana SCRaEGG je zasnovana s strani kuharskih šefov, surovine pa pridelane v Franciji.

Podjetje SCRAEGG je prejemnik številnih priznanj za start up podjetje, za inovativno zasnovo, idejo …

Pri njih boste našli tudi vso bio embalažo za strežbo na poti največjega proizvajalca na svetu Huhtamaki. Na voljo so papirnate posode za enolončnice, lončki za kavo, biorazgradljiva plastika, lesen pribor, pladnji,bio slamice in krožniki.

Obiščite jih  v dvorani A , razstavni prostor 130

 


MIELE trgovina in servis d.o.o.

Na 14. Mednarodnih sejmih okusov GASTexpo se podjetje Miele predstavlja z inovativnimi profesionalnimi stroji za hotelirje, gostince, wellness centre. Predstavljeni aparati nudijo številne možnosti za udobje, učinkovitost in individualno prilagajanje programov.
 
Preverite njihove prednosti in se oglasite v hali A, na razstavnem prostoru 67. Podroben program: Razstavni program Miele

Univerzal commerce, Ljubljana d.o.o.

Podjetje UNIVERZAL COMMERCE bo predstavilo svoje izdelke in kar nekaj novosti – takšnih, kot jih pri nas še ni bilo. Predstavili bodo:

  •  ZENGO Classic Smart pack in Excellence – sok ožetih pomaranč, in Zengo aparat – dozator 6l s hlajenjem,
  • GOLDEN MALTED ameriški vaflji in pekači z novimi oblikami plošč,
  • CIOCONAT Natfood vroče čokolade in oprema,
  • Justsweet naravno sladilo s pravim okusom sladkorja in vroča čokolada, instant sokovi, Mata čaji, smetana Chantilly.

 Najdete jih na razstavnem prostoru  A2/44.

 

 

 


EURONOVA d.o.o.

 

Euronova – prva izbira gostincev bo na 14. Mednarodni sejmi okusov GASTexpo predstavila Bonna Premium Porcelain porcelan, kolekcijo VAGO, ki je bila nagrajena z Excellent Product Design Award nagrado v kategoriji Table Top 2020 German Design Award. Cilj serije Vago je ponuditi drugačen dizajn ob upoštevanju enakih filozofij in zahtev trga. Kot že ime nakaže, je serija Vago Organic Dinnerware oblikovana z zavestjo o okolju, na način, da izkušnja gosta ob prezentaciji jedi ni motena.

Najdete jih v dvorani A, razstavni prostor 110.

 


DG Global Project srls

Rezultat iskanja slik za DG Global Project srlsItalijansko podjetje DG Global Project srls pripravlja kar 3 dogodke in predstavitve – S PROSECCO-m V SRCU, EXTRA DEVIŠKO OLJČNO OLJE ZELENO ZLATO, VALPOLICELLA in FRANCIACORTA.

 

Podroben urnik in program: DG Global Project srls PROGRAM 

Najdete jih na razstavnem prostoru A2/11. 

 


GOSTINSKI SERVIS GRČAR UROŠ s.p.

 

 

 

Podjetje Gostinski servis Grčar Uroš bo na 14. Mednarodnih sejmih Okusih predstavilo kompaktni espresso kavni aparat Rocket Espresso, ki je s svojim dizajnom zasnovan za vrhunsko opremljeno bivalno okolje. Pričakujejo vas v dvorani A, razstavni prostor 148, kjer boste seveda lahko tudi preizkusili kavne aparate.

 

 

 

 

 


GO-ST d.o.o. 

Za letošnji sejem so v podjetju GO-ST pripravili kar nekaj novosti, ki jih ne smete zamuditi. Najdete jih v dvorani A, razstavni prostor 78.

Na področju pomivalne tehnike vam bodo predstavili ekskluzivni, unikatni dvonivojski pomivalni stroj Hobart (Two Level Washer). Za pripravo najboljših pic vam bodo predstavili najmočnejšo električno pizza peč Moretti Forni Neapolis.

Ogledati si bo moč tudi izredno učinkovite in enostavne parno-konvekcijske peči Giorik, poleg uveljavljenega modela Steambox Evolution vam bodo predstavili dva nova modela z zaprtim hladilnim sistemom v kompaktni izvedbi Kore in klasične velikosti parno konvekcijsko peč Movair.

Prav tako vas bodo na področju učinkovitega ravnanja z bio odpadki navdušili z napravo Ecodyger, ki spremeni organske odpadke v uporaben vir in pomeni velik prihranek pri stroških odvoza bio odpadkov. Poleg vseh novosti si boste lahko ogledali tudi termično opremo Lotus in dva modela univerzalnih naprav blagovne znamke Feuma.


SLO MAT PACK d.o.o.

 

 

 

 

Podjetje SLO MAT PACK d.o.o. bo predstavilo vrhunske kuhinjske elemente RINOX. Gostili bodo tudi kuharskega mojstra Dejana Turka, ki bo na vakumirki EVOX 31 HI in SOUS VIDE napravah SVC Smart in CHEF 2 odkrival skrivnosti priprave obrokov po sistemu SOUS VIDE.

Najdete jih na razstavnem prostoru 111, dvorana A2. 

 

 

 

 

 

 


 

COMTRON d.o.o.

Rezultat iskanja slik za comtron"

Podjetje Comtrom bo predstavilo TRONpos NOVOST: TRONpos ANDROID LITE – davčno blagajno, prilagojeno za tablične računalnike in pametne telefone, ki deluje na operacijskem sistemu Android. Je 100% skladna z davčno zakonodajo RS in se ponaša z dostopno ceno, enostavno uporabo, brezžičnostjo, prilagodljivostjo in prenosljivostjo, zaradi česar je primerna za delo na terenu. Prvič v zgodovini poslovanja je na voljo tudi brezplačna TRONpos ANDROID blagajna katera omogoča do 25 računov mesečno brezplačno in s pomočjo čarovnikov pri namestitvi omogoča da si ga lahko namestijo tudi osnovnejši uporabniki Android naprav. Vabljeni na njihovo stojnico, kjer vas poleg preizkusa novosti TRONpos davčne blagajne čakajo tudi številna presenečenja.

Najdete jih v dvorani A, razstavni prostor 18.