Delavnice in tekmovanja – dodana vrednost sejmov Okusov
22. 1. 2020
Koktejl ali pivo? Na 14. sejmih Okusov kar oboje!
22. 1. 2020

Vse, kar morate vedeti pred začetkom 14. sejmov Okusov

V sredo, 29. 1., bodo svoja vrata odprli že 14. Mednarodni strokovni sejmi Okusov, ki bodo na enem mestu združili 8 Ho-Re-Ca področij – Gastronomija, Pijača, Kava, Slaščičarstvo, Pekarstvo, Sladoled, Vino in Gostinsko – Hotelska oprema. Kot vodilni tovrstni strokovni sejmi v regiji imajo vsako leto nezamenljivo vlogo pri predstavitvi najnovejših trendov ter tehnoloških inovacij v gostinstvu in hotelirstvu. Letošnji strokovni in razstavljavski program je zasnovan posebej raznoliko, tako, da bo vsak našel nekaj po svojem okusu. Pričakujejo vas strokovne delavnice, interaktivna predavanja, atraktivne predstavitve, inovativni razstavni program in zanimiva tekmovanja.

Za vas smo zbrali vse informacije, ki jih morate vedeti pred začetkom 14. Mednarodnih strokovnih sejmov Okusov, da bo vaša sejemska izkušnja še boljša, doživetje pa resnično.

Štiri dni, od 10. ure do 19. ure

14. Mednarodni strokovni sejmi Okusov bodo potekali 4 dni – od 29. 1. do 1. 2., na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču. Svoja vrata bodo odprli vsak dan ob 10. uri, zaprli pa ob 19ih. Več kot 500 razstavljavcev vas bo pričakalo v dvorani A in A2, vsak na svojem razstavnem prostoru – informacije, kje bo določen razstavljavec, bo možno dobiti tudi na vhodu v sejmišče, v posebnem katalogu. V sosednjih dvoranah bo vzporedno potekal tudi že 31. ALPE ADRIA, Sejem turizma, kampinga in karavaninga.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vstopnice na blagajnah Gospodarskega razstavišča

Vstopnice se bodo prodajale na blagajnah razstavišča, vsak dan od 9.45 do 18.30. ure., na zadnji dan sejmov – v soboto, pa do 18. ure. Cena redne vstopnice za odrasle bo 7€, vstopnica s popustom (za osnovnošolce, študente in upokojence – ob predložilu ustreznih dokazil) pa bo stala 5€. Za družine smo pripravili posebno vstopnico po 15€.

Vse informacije in program si lahko ogledate tudi na spletni strani: https://www.gast.si/za-obiskovalce/program-dogajanja/. Za novosti in presenečenja pa spremljajte naša družbena omrežja – Facebook in Instagram, kjer vsak dan razkrivamo delčke dogajanja, ki vas bo pričakalo na 14. Mednarodnih strokovnih sejmih Okusov.

Pridružite se nam, da skupaj oblikujemo sedanjost in prihodnost naše stroke, ki je ena izmed najhitreje rastočih in spremenjajočih se panog. Vsako leto gremo korak dalje v ponudbi, kvaliteti in strokovnosti sejmov, letos pojdite z nami!