Na sejmih Okusov prvič uradna »Pizza GASTexpo 2020«
25. 11. 2019
Novi razstavljavci in novi okusi samo na GASTexpo & Sladoled 2020
16. 12. 2019

Prihaja prvi uradni »KOKTEJL GASTexpo 2020«

Svet koktejlov in mešanja pijač je zagotovo eden izmed najatraktivnejših dogajanj na sejmih Okusov. S svojim večletnim ugledom, kvaliteto in strokovnostjo vsako leto privabi najboljša podjetja, organizacije in posameznike mojstre, ki navdušijo s svojo prisotnostjo, persono, predvsem pa s predajanjem svojega znanja in izkušenj preko različnih predstavitev, predavanj, delavnic in degustacij med obiskovalce.

Letos pripravljamo tudi posebno presenečenje – Mednarodni strokovni sejmi Okusov bodo dobili čisto svoj uradni koktelj – ker se za 14. po vrsti to že spodobi. Kakšen bo, še ne vemo. Pravzaprav niti ne bomo vedeli do uradnega začetka sejma, 29. januarja. Naši barmani recept skrbno skrivajo, zato že težko pričakujemo prvi dan sejma, ko bo skrivnost razkrita. Vemo pa nekaj, zagotovo bo sledil trendom in inovacijam v prihajajočem letu na področju mešanja pijač, saj so taki tudi sejmi Okusov, ki jih bo koktajl predstavljal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poleg uradnega koktejla GASTexpo, ki ga bo seveda moč tudi degustirati, bodo sejmi postregli s številnimi novostmi. Seznam razstavljavcev se še vedno dopolnjuje,  v sodelovanju z našimi razstavljavci in izvajalci pripravljamo Delavnice v mešanju barskih pijač, ki bodo s pestrim programom doživetje za vsakogar. Iz prve roke boste lahko dobili tudi vse informacije o opremi, sestavinah in surovinah za mešanje pijač, s katerimi boste navdušili pri svojem delu.

Sejmi Okusov GASTexpo & Sladoled v sodelovanju z Društvom barmanov Slovenije in Venka Vojo pripravljajo kar dve tekmovanji v mešanju barskih pijač:  29. DP& ICC VENKA VOJO – Brezalkoholni koktajl in ICC VENKA VOJO TROPHY 2020, ki je popolnoma novo tekmovanje – premierno na 14. Mednarodnih sejmih Okusov. Na tekmovanji se lahko prijavijo vsi, ki se želite z lastnim avtorskim receptom preizkusiti v pripravi koktejla.

Spremljajte naše novice, da boste na tekoče z dogajanjem na že 14. Mednarodnih strokovnih sejmih Okusov, vodilnih v regiji.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*** “Minister za zdravje opozarja: Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!“