Prihaja prvi uradni »KOKTEJL GASTexpo 2020«
26. 11. 2019
Delavnice in tekmovanja – dodana vrednost sejmov Okusov
22. 1. 2020

Novi razstavljavci in novi okusi samo na GASTexpo & Sladoled 2020

Prihajajoči Sejmi okusov bodo že 14. zapovrstjo na široko ponudili vpogled v najnovejše trende in tehnološke inovacije na področju gostinstva in hotelirstva. Kot vodilni strokovni sejmi na področju Ho-Re-Ca (op. p. Hotelirstvo, Restavracije, Catering) so nepogrešljiv člen v povezavi med zaposlenimi in strokovnjaki v stroki, hkrati pa tudi zainteresirano strokovno javnostjo. Sejem zagotavlja kvaliteto v storitvi, raznoliko in pestro ponudbo, najpomembneje pa je, da daje zaslužen prostor strokovnosti ter inovacijam na gastronomskem in hotelirskem področju.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na razstavnih prostorih dogajanja ne bo manjkalo

Priprava hrane in pijače s časom postaja znanost, umetnost in svojevrstna kultura, vsi postopki se podrobno analizirajo, jedi postajajo bolj izpopolnjene in dovršene, zato je za uspeh v panogi že toliko bolj pomembno sledenje trendom, napredku in inovacijam. Sejmi Okusov tudi zaradi tega vsako leto pridobivajo na pomembnosti in strokovnosti, kar prepoznavajo tudi najboljša podjetja in organizacije, ki na sejem v vedno večjem številu prihajajo kot razstavljavci.

Na Sejme okusov 2020 prihajajo novi razstavljavci in kulinarični mojstri, ki bodo prinesli nove okuse. Že več mesecev skrbno pripravljajo program, ki bo za vse okuse. Tako je, čisto vsak obiskovalec bo lahko našel nekaj, kar bo pritegnilo njegovo pozornost. Več kot 500 razstavljavcev pripravlja predstavitve ter prikaz uporabe najnovejše opreme, kuhinjski pripomočkov in aparatov. Iz prve roke bo moč spoznati nove tehnologije za pripravo hrane ter pijače in trende, ki jih narekuje njihova postrežba. Na svoje razstavne prostore bodo povabili domače in tuje chefe, ki bodo obiskovalce navduševali z umetnostjo priprave hrane in pijače.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cmok day, Tomato day, Ginish, Rumish, Show cooking, …

Naj vam razkrijemo prvih nekaj imen, ki bodo sooblikovala že 14. Mednarodne strokovne sejme Okusov GASTexpo & Sladoled. Iz Italije že drugo leto zapored prihaja oče Latte Art-a, umetnosti risanja na kavino peno, Luigi Lupi, ki bo tudi eden izmed sodnikov 2. Državnega prvenstva TOPESPRESSO LATTE ART GRADING SYSTEM Slovenija. Svoje znanje bo predajal še en italijanski kulinarični mojster – Mutti chef Carlo Casoni, ki je kuhal tudi za dva najboljša voznika Formule 1 Schumacherja in Barrichella. Na veliko se bo kuhalo in zabavalo tudi na razstavnih prostorih podjetja Kremeniti, kjer bodo slovenski chefi navduševali s »Show cooking-om«. Ljubljanske mlekarne pripravljajo poseben Cmok Day, Mutti pa Tomato Day. Barmani Venka Vojo bodo ekskluzivno na sejmih Okusov GASTexpo & Sladoled predstavili brezalkoholni gin Ginish ter rum Rumish in pripravili tudi posebno, čisto novo, tekmovanje v mešanju pijač. Zanimivega dogajanja, tudi takšnega, kot ga pri nas še ni bilo, zagotovo ne bo manjkalo, 14. Mednarodni strokovni sejmi Okusov bodo za vse okuse.

Še več novosti in dogajanja na 14. Mednarodnih strokovnih Sejmih okusov vam razkrijemo kmalu, zato spremljajte naše novice in družbena omrežja.