Odkrijte miklavževo z GASTexpo
7. 12. 2023
Predpraznični čas z GASTexpo Sejmi okusov
21. 12. 2023

Digitalno ali osebno?

Tudi prihodnji sejem okusov GASTexpo se bo odvijal v hibridni obliki in združil najboljše iz obeh svetov - osebni stik na prizorišču in digitalno izkušnjo.

Znova bo presenetil s svojo hibridno obliko, ki sledi in nadgrajuje smernice sejmov po Evropi in omogoča dostop do dogodka kjerkoli in kadarkoli. Platforma za digitalni sejem bo popolnoma odprta in dostopna brez registracije. Pri udeležbi na digitalnemu sejmu vas torej nič ne ovira.

 
 

Katere pozitivne izkušnje prinaša hibridni sejem?

1. Digitalni sejem se prične dva tedna pred klasičnim, kar omogoča razstavljavcem, da že prej nagovorijo svoje bodoče obiskovalce.
2. V digitalnem showroomu razstavljavci pred pričetkom sejma širše predstavijo svojo ponudbo s pomočjo video posnetkov, slik, cenikov,
3. Obiskovalci se lahko vnaprej dogovorijo z razstavljavcem za srečanje na klasičnem sejmu preko aplikacije "Dogovori sestanek".

 
 

V času sejma bodo potekala delavnice, izobraževanja in tekmovanja. Nekatera bodo na voljo tudi preko prenosov v živo – streamingov. Dogajanja boste tako lahko spremljali v živo, preko platforme v realnem času ali si ogledali posnetek kasneje.

Digitalni sejem je že v svoji zasnovi bolj fleksibilen, saj podaljša čas trajanja dogodka in posredno poveča število obiskovalcev in potencialnih strank. Ker se digitalni sejem nadaljuje še več kot en teden po klasičnem sejmu, lahko obiskovalci morebitna dodatna vprašanja, ki jih niso zastavili na sejmu, zastavijo razstavljavcu po sejmu.

 
 

NOVOST na digitalnem sejmu - interaktivni zemljevid dvoran!

Klasični del sejma se bo odvijal od 31. 1. do 3. 2. 2024, digitalni pa od 17. 1. do 11. 2. 2024

Ker vemo, da je stik v živo še zmeraj izjemnega pomena, digitalni sejem zgolj podpira klasično izvedbo in z dodatnimi orodji prispeva k učinkovitejši predstavitvi.

Več informacij o hibridnem sejmu lahko najdete na naši spletni strani.

 
 

Hibridni sejem je zagotovo korak v prihodnost – Hvala, da le to oblikujemo skupaj z vami!