GAST mobile 450

HIBRIDNI Sejmi OKUSOV GASTexpo

Spoštovani obiskovalec!

Naša prioriteta kot organizator sejma je v prvi vrsti skrb za VAS, obiskovalca in razstavljavca, s ciljem, da z obiskom na sejmu dosežete čim večji poslovni učinek!

Zakaj Hibridni?

Hibridna izvedba omogoča povsem novo dimenzijo poslovnega mreženja in širjenja vaših poslovnih stikov B2B.

Kaj?

Gre za digitalni sejem, ki se odvija skupaj s klasično izvedbo, kar nam omogoča v ta namen prirejena računalniška platforma.

Kdaj?

Digitalni sejem se bo odvijal v terminu 24.1. – 28.2. 2023.
Klasični pa v terminu 15.2. – 18. 2. 2023.

PREDNOSTI in NOVE DIMENZIJE hibridnega sejma


KONTAKT z razstavljavci PRED, v ČASU in PO ZAKLJUČKU klasičnega sejma

Možnost komuniciranja in dogovarjanja za sestanke z razstavljavci že 23 DNI pred in v času ter 10 DNI po zaključku klasičnega dela sejma.

Na osnovi tega si boste lahko že vnaprej razporedili čas in se tako kvalitetno posvetili osebnemu srečanju z razstavljalcem na sejmu!

V kolikor se morebiti zaradi objektivnih razlogov sejma ne boste uspeli udeležiti, se boste lahko dogovorili z razstavljalcem za
srečanje pred ali po sejmu.


SPOZNAJTE RAZSTAVLJAVCE IN VNAPREJ PLANIRAJTE OBISK SEJMA

V digitalnem delu sejma boste lahko razstavljavce spoznali v razstavnih prostorih oz. SHOWROOM-ih že od 24. januarja pa vse do 28. februarja.


DOGODKI s sejma v ŽIVO – »Streaming«

S sejma se bodo na digitalni platformi »odrih« odvijali prenosi v živo »streaming« kot so delavnice, prezentacije, videokonference, nagradne igre, ankete, glasovanje ipd. … ponekod z možnostjo interaktivnega sodelovanja obiskovalcev preko »chat-a«.

Hibridni sejem je zagotovo korak v prihodnost – Hvala, da le to oblikujemo skupaj z vami!