Digitalno ali osebno?
14. 12. 2023
Skrivnosti najboljše PICE
10. 1. 2024

Predpraznični čas z GASTexpo Sejmi okusov

Predpraznični čas je čaroben in poln toplih trenutkov, ki jih radi delimo s svojimi najdražjimi. Medtem ko okrašujemo domove in se veselimo prihajajočih praznikov, se prepustimo tudi razvajanju s praznično pijačo in kulinaričnimi dobrotami.

Na praznični mizi vsaka družina postreže nekaj posebnega – od sočne svinjske pečenke ali purana do gratiniranega krompirja ter okusnih vegetarijanskih jedi.

 
 

Mrzle zimske večere pa poleg okusne hrane najbolje pogrejejo praznične pijače. Kozarec kuhanega vina s cimetom in pomarančo ali vroči gin so prava izbira v hladnih dneh. Za pravo izbiro brez alkohola pa so nam na voljo raznovrstni čaji ali vroča čokolada s stepeno smetano.

Ker so prazniki tudi čas sladkih užitkov, večina hiš (verjetno tudi vaša) diši po sveže pečenih piškotih, potici ali božičnem kolaču.

Želimo vam, da te praznične dni tudi vi preživite mirno in jih napolnete s toplino in radostjo ob dobri pijači in prazničnih dobrotah.

Hvala vam za vaše zaupanje in da ste bili z nami v preteklem letu. V veselje nam bo graditi odnose z vami tudi v prihodnje.

Ob iztekajočem se letu 2023 vam želimo tudi zdrav in uspešen začetek novega leta.

VESEL BOŽIČ in SREČNO NOVO LETO!