Predpraznični čas z GASTexpo Sejmi okusov
21. 12. 2023
DIGITALNI GASTexpo je tukaj!
17. 1. 2024

Skrivnosti najboljše PICE

V svetu kulinarike je pica postala ena izmed najbolj priljubljenih jedi in je v zadnjih letih nepogrešljiv del gostinske ponudbe.

Tudi letos smo za vas pripravili pester program in ohranili vrhunsko kakovost pice ter njenih sestavin v sodelovanju s svetovnimi prvaki v peki pice, sekcijo picopekov iz Društva kuharjev in slaščičarjev Slovenije ter partnerji.

Izkoristite znanje najboljših picopekov in se prijavite na šolo pice, ki bo potekala v sodelovanju s partnerjem Mercator Cash&Carry. Po dogovoru bo možna tudi izvedba individualnih tečajev.

 
 

Vsako leto poteka tekmovanje za »NAJPICOPEK Slovenije«, tokratno bo že enajsto po vrsti. Na tekmovanje se picopeki in kuharji lahko prijavijo kot posamezniki ali pa kot predstavniki svoje picerije oz. lokala.

 
 

Odkrijte, katere sestavine so letos v trendu in kakšno testo priporočajo vrhunski picopeki. Ugotovite, kako pico najraje pečejo znane osebnosti. Preverite možnosti B2B srečanja s partnerji in sponzorji, kjer boste spoznali dobavitelje najboljših surovin za pripravo pice. In še mnogo več!

Se vidimo od 31. januarja do 3. februarja 2024 na 17. Mednarodnih Ho-Re-Ca Sejmih okusov GASTexpov Ljubljani na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani!