Umetnost v skodelici – kava
17. 11. 2023
Kakovostna gostinska oprema = ključ do uspeha
30. 11. 2023

Z umetno inteligenco do najboljšega piva

Pivo postaja nepogrešljiv del gostinske ponudbe

Ne glede na to, ali ste ljubitelji tradicionalnih piv slovenskega pivovarstva ali pa se navdušujete nad inovativnimi craft pivovarji, obstaja na GASTexpo Sejmih okusov nekaj za vsakogar.

Slovenija se lahko pohvali s številnimi kakovostnimi in prepoznavnimi craft pivovarji, ki ustvarjajo edinstvena in okusna piva. Radi se poigravajo z različnimi okusi - s koriandrom, soljo in marelico ali pa konopljo, ingverjem, malino.

Ste vedeli, da največji svetovni proizvajalci piva že razvijajo in raziskujejo to priljubljeno pijačo s pomočjo umetne inteligence? V Silicon Valley-ju se s tem ukvarjajo že več let. Pametni algoritmi analizirajo sestavine in temperaturne pogoje, da bi končni izdelek – pivo – bilo še boljše kot prej.

 
 

Lahko bi rekli, da je pivo prisotno že v vsakem baru ali restavraciji, saj je poleg dobrega okusa tudi odličen spremljevalec kulinaričnih dobro. Nepremagljiva kombinacija v gostinstvu je v preteklih letih postala »pica in pivo«.

 
 

Na 17. Mednarodnih Ho-Re-Ca Sejmih okusov boste imeli priložnost spoznati najboljše slovenske pivovarje in okusiti njihova najboljša piva.

Za pravilno postrežbo pa bo razstavljavcem v pomoč aplikacija Pircheck, ki poskrbi za izobraževanje in stimuliranje zaposlenih. Zaradi pomoči aplikacije boste še bolj uživali v postrežbi, okusu in kakovosti piva.

Do takrat pa začnite z nami odštevati do novih poslovnih priložnosti:

 
 
 
 
Minister za zdravje opozarja: »Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!«
 

Hibridni sejem je zagotovo korak v prihodnost – Hvala, da le to oblikujemo skupaj z vami!

Hibridni sejem je zagotovo korak v prihodnost – Hvala, da le to oblikujemo skupaj z vami!