Minili že 14. Mednarodni sejmi Okusov, ki so podrli rekorde
1. 2. 2020
Razpisano je 9. odprto prvenstvo “NAJ PICOPEK Slovenije 2022”
8. 2. 2022

Priprave na sejem okusov GASTexpo 2022 so v polnem teku

Pogrešate sejme? Klepet, izmenjavo informacij in prezentacije izdelkov v živo? Izkušnje z epidemijo covid prepričljivo dokazujejo, da virtualna komunikacija še zdaleč ne more in ne sme nadomestiti neposrednega stika med ljudmi. Zato bodo sejmi okusov GASTexpo pravšnji za ponovno snidenje z vami, cenjeni razstavljavci in obiskovalci. Istočasno se bo odvijal sejem turizma, kampinga in karavaninga Alpe Adria.

Spoštovani RAZSTAVLJAVCI

Sejmi okusov GASTexpo & Sladoled so vodilni mednarodni strokovni sejmi v regiji na področju Ho-Re-Ca, zato so nepogrešljiv člen v povezavi med zaposlenimi in strokovnjaki v stroki, hkrati pa tudi zainteresirano strokovno javnostjo.

Vse zainteresirane vabimo, da se nam čimprej oglasite, da vam lahko zagotovimo še razpoložljio lokacijo. Pišite nam na info@gast.si ali nas pokličite na 031/646-030. Prijavno gradivo je dostopno tukaj.

Spoštovani OBISKOVALCI

Med 23. – 26. 3. 2022 vas ponovno pričakuje bogat razstavni program, promocije, degustacije, delavnice, tekmovanja, interaktivne predstavitve in tehnološke inovacije, ki jih pripravlja več kot 500 razstavljavcev, tako iz Slovenije kot tudi iz mednarodnega okolja. Prijazno vabljeni k obisku!

Ostanite zdravi še naprej in že sedaj se veselimo srečanja z vami!

Organizator
Primorski sejem d.o.o. Koper

 

FOTO in VIDEO GALERIJO 2020