Uspešno so se zaključili 16. Ho-Re-Ca Hibridni sejmi Okusov
14. 2. 2023
Okusi martinovanja z GASTexpo
9. 11. 2023

Prihajajo 17. HO.RE.CA sejmi Okusov GASTexpo

Tudi letos bo Gospodarsko razstavišče v Ljubljani postalo središče številnih priložnosti
– in to v novi grafični podobi!
Kot vodilni Ho.Re.Ca (op. p. Hotelirstvo, Restavracije, Catering) sejem v regiji, je le-ta nepogrešljiv člen v povezavi med strokovnjaki z istih in različnih Ho.Re.Ca področij ter tudi ljubiteljskimi ustvarjalci. Sejem zagotavlja kakovost v storitvi in raznoliko ter pestro ponudbo domačih in tujih razstavljavcev.


HIBRIDNI HO.RE.CA sejmi OKUSOV GASTexpo


Kdaj bodo potekali?

Klasični del sejma se bo odvijal od 31. 1. do 3. 2. 2024, digitalni pa od 17. 1. do 11. 2. 2024


Kaj pomeni hibridnost?

Obiskovalci boste lahko sejem obiskali tako v živo kot digitalno, kar vam bo omogočalo vzpostavitev stika z razstavljavci pred, v času in po zaključku klasičnega sejma.

Tako imenovani showroomi oz. digitalni razstavni prostori bodo letos dostopni direktno preko naše spletne strani, kar bo tako obiskovalcu kot razstavljavcu omogočilo boljši pregled nad sejemskim dogajanjem ter lažje povezovanje.

Razstavljavci boste imeli več časa, da se predstavite, že pred samim sejmom boste lahko boljše spoznali potrebe svojih potencialnih obiskovalcev in imeli možnost ustvariti bolj personalizirane ponudbe.


Zakaj se nam pridružiti?

Spoznali boste najnovejše inovacije v svetu gastronomije, pijače, kave, slaščičarstva, pekarstva in gostinsko - hotelske opreme. Lahko boste preizkusili okusno hrano, sodelovali na tekmovanjih in širili svoje znanje na praktičnih delavnicah z domačimi in tujimi kulinaričnimi mojstri.

Hibridna izvedba sejma pa nam že drugo leto zapored prinaša tudi novo dimenzijo poslovnega mreženja in širjenja poslovnih stikov B2B.

Prihajajo 17. HO.RE.CA sejmi Okusov GASTexpo

Razstavljavci pohitite s prijavami, obiskovalci pa začnite z odštevanjem do 17. Mednarodnih HO.RE.CA Sejmov okusov GASTexpo.

Hibridni sejem je zagotovo korak v prihodnost – Hvala, da le to oblikujemo skupaj z vami!

Hibridni sejem je zagotovo korak v prihodnost – Hvala, da le to oblikujemo skupaj z vami!