9. Mednarodno prvenstvo v IZDELAVI SLADOLEDA
8. 1. 2018
7. odprto državno prvenstvo “NAJ PICOPEK SLOVENIJE” 2019
12. 12. 2018

1. Državno prvenstvo v Latte Art v Sloveniji

1.Državno prvenstvo TOPESPRESSO LATTE ART GRADING SYSTEM Slovenija

PETEK, 1.2. – 10.00

Na tekmovanje se lahko prijavijo vsi kvalificirani BARISTI LATTE ART-a iz Slovenije, ki imajo zelen, rdeč ali črn lonček Latte Art Grading System Slovenija.

Podjetje TOPESPRESSO, kot imetnik svetovne licence za LATTE ART GRADING SYSTEM Slovenija, je združil moči s sejmom GASTexpo in prvič v zgodovini Slovenije omogoča zmagovalcem tekmovanja zelenega, rdečega in črnega lončka nastop na SVETOVNEM PRVENSTVU LATTE ART GRADING SYSTEM na COFFEE FESTIVALU 2019 v MILANU. Za več informacij se obrnite na info@topespresso.si.

Letošnja novost se pridružuje ostalim ekskluzivnim delavnicam, mednarodnim in državnim uveljavljenim tekmovanjem v peki pizze, pripravi sladoleda in barskih pijač, izboru piva in drugih, ki jih sejem organizira v sodelovanju z razstavljavci in priznanimi strokovnjaki.

Prihodnji sejem GASTexpo ponovno dokazuje, da s svojo strokovnostjo in prepoznavnostjo sledi trendom in se bo odvijal v znamenju LATTE ART-a. Ne zamudite enkratne priložnosti v živo spoznati t.i. »OČETA« LATTE ART-a g. LUIGIJA LUPIJA in ustanovitelja svetovno priznane licence WORLD LATTE ART GRADING SYSTEM.

Na delavnicah boste lahko bližje spoznali skrivnosti LATTE ART-a, kjer vam jih bodo poleg TOPESPRESSO BARISTOV razkrivali ustanovitelj g. LUIGI LUPI in drugi SVETOVNO priznani in uveljavljeni mojstri iz Italije ga. MANUELA FANSORE, ga. CARMEN CLEMENTE in ga. MARTINA LUPI.

 

Več o tekmovanju ter pravilnik si lahko preberete na POVEZAVI.
Vabljeni tudi k ogledu programa DELAVNIC Latte Art, ki so jih vodili italijanski mojstri umetnosti risanja po kavi.