Novice s Sejmov okusov GASTexpo
9. 12. 2025
Strokovnjaki iz Carpigiani Gelato University na sejmu GASTexpo vsako leto predstavijo nove sladoledne smernice in nas razvajajo z mojstrovinami na brezplačnih delavnicah.
25. 11. 2025
Svet gostinstva in hotelirstva se hitro razvija – uspešni obrati danes potrebujejo opremo, ki je učinkovita, tehnološko napredna in trajnostno zasnovana.
4. 11. 2025
Obiskovalci boste lahko uživali v novih okusih, se udeležili brezplačnih Barcaffè mojstrskih posvetov, ljubiteljski in poklicni bariste pa boste lahko
prvič na Sejmih okusov tekmovali v umetnosti risanja na kavni peni LAGS!
14. 10. 2025
Na Sejmih okusov GASTexpo že vrsto let spodbujamo dejavnosti, ki so ekološko in trajnostno naravnane s ciljem, da se pri pripravi hrane proizvede čim manj odpadkov.
26. 5. 2025
Z veseljem vas vabimo, da si od 4. do 7. februarja 2026 že danes rezervirate čas za 19. GASTexpo – HoReCa Sejme okusov na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.
6. 2. 2025
18. Mednarodni HoReCa strokovni hibridni Sejmi okusov GASTexpo so se zaključili, vendar pa se digitalni sejem nadaljuje do 16. februarja 2025!
29. 1. 2025
Vabljeni k ogledu utrinkov prvega dne in s klikom na spodnjo fotografijo preverite, ali vas je kateri izmed naših fotografov ujel v svoj objektiv.
28. 1. 2025
Pa smo jih dočakali! 18. Mednarodni HO-RE-CA strokovni hibridni Sejmi okusov GASTexpo so tukaj!
Obveščamo vas o ključnih informacijah, ki vam bodo omogočile, da izkoristite vse prednosti sejma GASTexpo. Kliknite na spodnje gumbe in pridobite več informacij o tematiki, ki vas zanima.
22. 1. 2025
Le še en teden nas loči do začetka HoReCa Sejmov okusov GASTexpo v živo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani! V kolikor še vedno razmišljate, zakaj obiskati letošnji sejem, vam predstavljamo 5 razlogov, ki vas bodo zagotovo prepričali, da se nam pridružite.
9. 1. 2025
Sejmi Okusov GASTexpo prinašajo priložnost, da doživite svet hotelirstva, gostinstva in cateringa na povsem novi ravni! Hibridna izvedba omogoča, da nas spoznate digitalno že od 15. januarja, nato pa se nam pridružite v živo od 29. januarja do 1. februarja.










