REZULTATI na 11. Mednarodnem prvenstvu NAJ PICOPEK Slovenije 2024
2. 2. 2024
Znan je datum 18. Ho-Re-Ca Sejmov okusov
20. 2. 2024

Klasični Sejmi okusov 2024 so zaključeni


17. Ho-Re-Ca Sejmi okusov so v klasični obliki zaključeni, digitalni sejem pa si še vedno lahko ogledate!

Sejem se je odvil nad našimi pričakovanji in za to ste zaslužni vi, razstavljavci in obiskovalci. Bilo nas je 19.000 in nas ne preseneča, da smo skupaj ustvarili prijetno vzdušje in si izmenjali dragocene prakse ter navezali nove stike.

Pričakujemo, da ste pridobili veliko novih idej in poslovnih kontaktov, ki vam bodo pomagali pri vašem nadaljnjem delu in razvoju. Hvala vam še enkrat za vašo podporo in prispevek k uspehu letošnjega sejma.

Za ogled foto in video galerije kliknite na desno fotografijo ter si oglejte raznolike utrinke sejma. Morda pa najdete tudi sebe na kateri izmed fotografij ali videoposnetkov!Untitled design(3)
Untitled design

Letos je sejem postregel tudi s pestrim programom prenosov v živo - »livestreming«. Posnetke delavnic, predavanj in tekmovanj si lahko še vedno ogledate.TUKAJ

Utrinke sejma ujemite tudi na naših družbenih omrežjih.Untitled design(1)
Digitalni Sejmi okusov

Če pa ste naše razstavljavce pozabili povprašati po kakšni pomembni informaciji ali pa jih niste uspeli obiskati na klasičnem sejmu, lahko to še zmeraj storite na digitalnem sejmu, ki je dostopen brez registracije s klikom na spodnjo povezavoVSTOPI TUKAJ

Oglejte si showroome in najdite svojo poslovno priložnost še do 15. februarja 2024. Čas digitalnega sejma smo namreč samo za vas podaljšali!

Hvala za letošnje sodelovanje in obisk!