Urnik dogajanj

PROGRAM DELAVNIC in TEKMOVANJ GASTexpo 2019

 

SREDA, 30. JANUAR 2019

DELAVNICE

URA TEMA/NASLOV IZVAJALEC LOKACIJA
10.30 – 14.30 KAJ VSE SE DA NAREDITI IZ TESTA ZA PIZZO (CIBATE, BRUSKETE…) Društvo kuharjev in slaščičarjev Slovenije A2/100
11.00 Delavnice Piva Laško Union A2/102
11.00 Priprava tort z bavarsko kremo: Cheesecake z malinami in Bela čokolada z gozdnimi sadeži Makabo d.o.o. A2/50
11.00 – 14.00 osnove BARISTA & LATTE ART GRADING SYSTEM SLOVENIJA Topespresso A2/2
14.00 – 16.00 MACARONS La Ganache A2/146
15.00 Eno testo – več različnih slaščic Makabo d.o.o. A2/50
15.00 – 18.00 osnove BARISTA & LATTE ART GRADING SYSTEM SLOVENIJA Topespresso A2/2
16.00 Trendy Gin koktajli Društvo barmanov Slovenije A2/95
16.30 Delavnice Piva Laško Union A2/102

 

TEKMOVANJA

URA TEMA/NASLOV IZVAJALEC Lokacija
17.00 RAZGLASITEV: GASTexpo PIVO LETA Društvo ljubiteljev domačega pivovarstva A2/95

 

 

ČETRTEK, 31. FEBRUAR 2019

DELAVNICE

URA DELAVNICE TEMA/NASLOV DELAVNICE IZVAJALEC LOKACIJA
10.00 – 12.00 TORTA FRAISER La Ganache A2/146
11.00 Tehnike glaziranja tort in monoporcij Makabo d.o.o. A2/50
11.00 Delavnice Piva Laško Union A2/102
11.00 – 14.30 osnove BARISTA & LATTE ART GRADING SYSTEM SLOVENIJA Topespresso A2/2
15.00 Smoothie in Iced latte Makabo d.o.o. A2/50
15.00 – 17.00 VSE KAR STE HOTELI IZVEDETI O ESPRESSO KAVI, PA NISTE IMELI KOGA VPRAŠATI Topespresso A2/2
15.00 – 18.00 osnove BARISTA & LATTE ART GRADING SYSTEM SLOVENIJA Topespresso A2/2
16.30 Delavnice Piva Laško Union A2/102

 

TEKMOVANJA

URA TEMA/NASLOV IZVAJALEC LOKACIJA
10.00 3. Državno prvenstvo v MEŠANJU BARSKIH PIJAČ– brezalkoholni koktajli Društvo barmanov Slovenije A2/95
10.30 NAJ PICOPEK SLOVENIJE 2019 Društvo kuharjev in slaščičarjev Slovenije A2/100
15.00 2. Državno prvenstvo v MEŠANJU BARSKIH PIJAČ – fancy drink Društvo barmanov Slovenije A2/95

 

 

PETEK, 1. FEBRUAR 2019

DELAVNICE

URA DELAVNICE TEMA/NASLOV DELAVNICE IZVAJALEC LOKACIJA
10.00 – 11.30 ČOKOLADNI SOUFFLE La Ganache A2/146
10.00 – 13.00 RAZLIKE MED PIZZO KLASIKO, ROMANO, NAPOLETANO Društvo kuharjev in slaščičarjev Slovenije A2/100
11.00 Brezalkoholni koktajl Društvo barmanov Slovenije A2/95
11.00 Delavnice Piva Laško Union A2/102
11.00 Čokoladni sladoled s poprom, Čokoladni sladoled s cumarujem, Čokoladni sladoled s kavo – zakaj pa ne? Makabo d.o.o. A2/50
12.00 – 17.00 BAGUETTE La Ganache A2/146
16.00 Koktajli s penino Društvo barmanov Slovenije A2/95
16.30 Delavnice Piva Laško Union A2/102


SOBOTA, 2. FEBRUAR 2019

DELAVNICE

URA DELAVNICE TEMA/NASLOV DELAVNICE IZVAJALEC LOKACIJA
11.00 Trendy Gin koktajli Društvo barmanov Slovenije A2/95
10.00 – 12.00 ŠOLA ZA NEPROFESIONALCE: TESTO ZA PIZZO – KAKO NAREDIMO DOBRO PIZZO Društvo kuharjev in slaščičarjev Slovenije A2/100
11.00 – 13.00 WORLD LATTE ART GRADING SYSTEM Topespresso A2/2
11.00 – 13.00 BARISTA KIDS Topespresso A2/2
11.00 – 15.00 BOMBETKA ZA HAMBURGERJE La Ganache A2/146
12.00 Delavnice Piva Laško Union A2/102
12.00 Enostavna priprava sladolednih lučk Makabo d.o.o. A2/50
14.00 – 16.00 WORLD LATTE ART GRADING SYSTEM Topespresso A2/2
15.00 Delavnice Piva Laško Union A2/102

 

TEKMOVANJA

URA TEMA/NASLOV IZVAJALEC Lokacija
10.00 – 15.00 9. Mednarodno prvenstvo v IZDELAVI SLADOLEDA Makabo d.o.o. A2/50

 

Pridržujemo si pravico do sprememb programa!