Urnik dogajanj

Vsebina se nanaša na pretekli sejem 2019 – Nova vsebina prihodnjega sejma v letu 2020 je še v pripravi!

PROGRAM DELAVNIC in TEKMOVANJ – GASTexpo 2019

 

SREDA, 30. JANUAR 2019

DELAVNICE
URA TEMA/NASLOV IZVAJALEC LOKACIJA
10.00 – 11.00 Peka rogljičkov v profesionalni pekarski pečici HTB Horeca Center A2/93
10.30 – 14.30 Kaj vse se da narediti iz testa za pizzo (ciabatte, bruschette…)? Društvo kuharjev in slaščičarjev Slovenije A2/100
11.00 Delavnice pravilnega točenja piv Laško Union A2/102
11.00 – 12.00 Izdelava mlečnih okusov sladoleda z Valtek stroji Horeca Center
11.00 Priprava tort z bavarsko kremo: Cheesecake z malinami in Bela čokolada z gozdnimi sadeži Makabo d.o.o. A2/50
11.00 – 14.00 Osnove Barista & Latte Art Grading System Slovenija Topespresso A2/2
13.00 – 14.00 Sveže in malo drugačne testenine Horeca Center A2/93
14.00 – 16.00 Macarons La Ganache A2/146
15.00 Eno testo – več različnih slaščic Makabo d.o.o. A2/50
15.00 – 17.00 Boštjan Palčič: Okusna malica ˝TO GO˝ Horeca Center A2/93
15.00 – 18.00 Osnove Barista & Latte Art Grading System Slovenija Topespresso A2/2
16.00 Trendy Gin koktajli Društvo barmanov Slovenije A2/95
16.30 Delavnice pravilnega točenja piv Laško Union A2/102

 

TEKMOVANJA
URA TEMA/NASLOV IZVAJALEC Lokacija
17.00 Razglasitev: GASTexpo PIVO LETA Društvo ljubiteljev domačega pivovarstva A2/95

 

ČETRTEK, 31. JANUAR 2019

DELAVNICE
URA DELAVNICE TEMA/NASLOV DELAVNICE IZVAJALEC LOKACIJA
10.00 – 11.00 Vrhunski rezultati pečenja Horeca Center A2/93
10.00 – 12.00 Torta Fraiser La Ganache A2/146
11.00 Tehnike glaziranja tort in mono porcij Makabo d.o.o. A2/50
11.00 Delavnice pravilnega točenja piv Laško Union A2/102
11.00 – 12.00 Izdelva sadnih sorbetov z Valtek stroji Horeca Center A2/93
11.00 – 14.30 Osnove Barista & Latte Art Grading System Slovenija Topespresso A2/2
14.00 – 15.00 Unikatni ravioli in barvni Rigatoni Horeca Center A2/93
15.00 Smoothie in Iced latte Makabo d.o.o. A2/50
15.00 – 16.00 Rezanje in sekljanje po francosko Horeca Center A2/93
16.30 – 19.30 Primož Dolničar: Skrivnosti velikih mojstrov Horeca Center A2/93
15.00 – 17.00 Vse kar ste hoteli izvedeti o espresso kavi, pa niste imeli koga vprašati Topespresso A2/2
15.00 – 18.00 Osnove Barista & Latte Art Grading System Slovenija Topespresso A2/2
16.30 Delavnice pravilnega točenja piv Laško Union A2/102

 

TEKMOVANJA
URA TEMA/NASLOV IZVAJALEC LOKACIJA
10.00 3. državno prvenstvo v mešanju barskih pijač – BREZALKOHOLNI KOKTAJLI Društvo barmanov Slovenije A2/95
10.30 NAJ PICOPEK Slovenije 2019 Društvo kuharjev in slaščičarjev Slovenije A2/100
15.00 2. državno prvenstvo v mešanju barskih pijač– ˝FANCY DRINK˝ Društvo barmanov Slovenije A2/95

 

PETEK, 1. FEBRUAR 2019

DELAVNICE
URA DELAVNICE TEMA/NASLOV DELAVNICE IZVAJALEC LOKACIJA
10.00 – 11.00 Profesionalna pekarska peč Horeca Center A2/93
10.00 – 11.30 Čokoladni souffle La Ganache A2/146
10.00 – 13.00 Razlike med pizzo klasiko, romano in napolitano Društvo kuharjev in slaščičarjev Slovenije A2/100
11.00 Brezalkoholni koktajl Društvo barmanov Slovenije A2/95
11.00 Delavnice pravilnega točenja piv Laško Union A2/102
11.00 Čokoladni sladoled s poprom, čokoladni sladoled s cumarujem in čokoladni sladoled s kavo – zakaj pa ne? Makabo d.o.o. A2/50
11.00 – 12.00 Dekoracija sladoleda Horeca Center A2/93
12.00 – 13.00 Presenečenje iz Sous cide kuhinje Horeca Center A2/93
12.00 – 17.00 Baguette La Ganache A2/146
13.00 – 14.00 Robot Cook – najboljši pomočnik v kuhinji Horeca Center A2/93
14.00 – 15.00 Skrivnost priprave testenin Horeca Center A2/93
15.00 – 18.00 Matej Zupančič: ˝cukr˝ za vsako ceno Horeca Center A2/93
16.00 Koktajli s penino Društvo barmanov Slovenije A2/95
16.30 Delavnice pravilnega točenja piv Laško Union A2/102

 

TEKMOVANJA
URA TEMA/NASLOV IZVAJALEC Lokacija
10.00 – 17.00 1.Državno prvenstvo TOPESPRESSO LATTE ART GRADING SYSTEM Slovenija Topespresso A2/2

 

SOBOTA, 2. FEBRUAR 2019

DELAVNICE
URA DELAVNICE TEMA/NASLOV DELAVNICE IZVAJALEC LOKACIJA
10.00 – 11.00 Peka rogljičkov v profesionalni pekarski peči HTB Horeca Center A2/93
10.00 – 12.00 Šola za ne-profesionalce: testo za pizzo – kako naredimo dobro pizzo? Društvo kuharjev in slaščičarjev Slovenije A2/100
11.00 Trendy Gin koktajli Društvo barmanov Slovenije A2/95
11.00 – 12.00 Posebni sladoledni okusi Horeca Center A2/93
11.00 – 13.00 World Latte Art Grading System Topespresso A2/2
11.00 – 13.00 Barista kids Topespresso A2/2
11.00 – 15.00 Bombetka za hamburgerje La Ganache A2/146
12.00 Delavnice pravilnega točenja piv Laško Union A2/102
12.00 Enostavna priprava sladolednih lučk Makabo d.o.o. A2/50
12.00 – 13.00 Postani mojster testenin Horeca Center A2/93
14.00 – 16.00 World Latte Art Grading System Topespresso A2/2
14.00 – 17.00 Jaka Mankoc: uporaba vakumiranih posod v kuhinji Horeca Center A2/93
15.00 Delavnice pravilnega točenja piv Laško Union A2/102

 

TEKMOVANJA
URA TEMA/NASLOV IZVAJALEC Lokacija
10.00 – 15.00 9. Mednarodno prvenstvo v IZDELAVI SLADOLEDA Makabo d.o.o.

 

Pridržujemo si pravico do spremembe programa!