DOGAJANJA NA RAZSTAVNIH PROSTORIH

Vsebina se nanaša na pretekli sejem 2019 – Nova vsebina prihodnjega sejma v letu 2020 je še v pripravi!

 

NEKTAR NATURA d.o.o.

NOVOSTI:
  • Nov »zelen« okus blagovne znamke Vita by Nektar Natura, ki prinaša naravna bogastva sadja in zelenjave, s katerimi zadovoljujemo potrebe hitrega življenjskega sloga sodobnega človeka,
  • linija napitkov z izredno nizko energijsko vrednostjo, razvita skladno z zavezo odgovornosti o zmanjšanju energijske vrednosti sadnih pijač,
  • tehnična novost na področju gostinstva: dodatno nadgrajen točilni sistem za pripravo koktajlov.
DOGAJANJA:

Vse štiri dneve bodo naše točilne naprave na voljo za preizkus obiskovalcem, naši strokovni sodelavci za implementacijo rešitev točenja pijač pa vam bodo predstavljali njihove prednosti. Svežino narave lahko torej pričakujete v raznih okusih, teksturah in temperaturah. Pridružite se nam in odkrijte svoj najljubši napitek Nektar Natura!

Partnerje Unilever, Knorr in Kotany bodo zastopali profesionalni kuharji, ki bodo v praksi prikazali uporabo osnov, začimbnih mešanic in drugih sestavin za okusne in inovativne jedi.


 

KREMENITI d.o.o.

GOX – GORAZD POTOČNIK

Na razstavnem prostoru podjetja Kremeniti d.o.o. vas bo razvajal Gorazd Potočnik, s katerim boste odkrivali čarobne sladice Gox!

Poleg tega pa bo vse štiri dni sejma za vas pripravljal sladke delavnice:

30.1. 2019 – 1. dan: jabolčna pita, hrustljava in okusna
31.1.2019  – 2. dan: mini čokoladna tortica, lahka in sveža
1.2. 2019 – 3. dan: pavlova tortice malo drugače
2.2.2019 – 4. dan: krhki čokoladni flancati

 

 

Na razstavnem prostoru Kremeniti d.o.o. pa bodo z vami tudi EKIPA MASTERCHEF: Žiga Košir (oštarija Babji zob Bled), Zoran Stopinšek (Master šefi Slovenije) in Zdravko Krnjajic (Master šefi Slovenije).

MENI

Kroglice tatarskega biftek ovitega v bučna semena in sezam v masleni paštetki

Hrenova kremna juha z dehidrirano panceto

Dimljena piščančja rulada polnjena s feta sirom in suhim paradižnikom na krompirjevem čipsu in julien zelenjavi

Svinjska dimljena potrebušina na kislem zelju in pastinjakov pire