DOGAJANJA NA RAZSTAVNIH PROSTORIH

Razstavljavci za svoje razstavne prostore že več mesecev pripravljajo bogat program in zanimivo dogajanje, ki ga bodo kulinarično začinili. Vsa dogajanja na razstavnih prostorih bo mogoče podrobno spremljati spodaj in na naših družbenih omrežjih (Facebook, Instagram, Linkedin)

 

NEKTAR NATURA d.o.o.

NOVOSTI:
  • Nov »zelen« okus blagovne znamke Vita by Nektar Natura, ki prinaša naravna bogastva sadja in zelenjave, s katerimi zadovoljujemo potrebe hitrega življenjskega sloga sodobnega človeka,
  • linija napitkov z izredno nizko energijsko vrednostjo, razvita skladno z zavezo odgovornosti o zmanjšanju energijske vrednosti sadnih pijač,
  • tehnična novost na področju gostinstva: dodatno nadgrajen točilni sistem za pripravo koktajlov.
DOGAJANJA:

Vse štiri dneve bodo njihove točilne naprave na voljo za preizkus obiskovalcem, naši strokovni sodelavci za implementacijo rešitev točenja pijač pa vam bodo predstavljali njihove prednosti. Svežino narave lahko torej pričakujete v raznih okusih, teksturah in temperaturah. Pridružite se nam in odkrijte svoj najljubši napitek Nektar Natura!

Partnerje Unilever, Knorr in Kotany bodo zastopali profesionalni kuharji, ki bodo v praksi prikazali uporabo osnov, začimbnih mešanic in drugih sestavin za okusne in inovativne jedi.


 

KREMENITI d.o.o.

GOX – GORAZD POTOČNIK

Na razstavnem prostoru podjetja Kremeniti d.o.o. vas bo razvajal Gorazd Potočnik, s katerim boste odkrivali čarobne sladice Gox!

Poleg tega pa bo vse štiri dni sejma za vas pripravljal sladke delavnice:

30.1. 2019 – 1. dan: jabolčna pita, hrustljava in okusna
31.1.2019  – 2. dan: mini čokoladna tortica, lahka in sveža
1.2. 2019 – 3. dan: Pavlove tortice malo drugače
2.2.2019 – 4. dan: krhki čokoladni flancati

 

 

Na razstavnem prostoru Kremeniti d.o.o. pa bodo z vami tudi EKIPA MASTERCHEF: Žiga Košir (oštarija Babji zob Bled), Zoran Stopinšek (Master šef Slovenije) in Zdravko Krnjajic (Master šef Slovenije).

MENI

Kroglice tatarskega biftek ovitega v bučna semena in sezam v masleni paštetki

Hrenova kremna juha z dehidrirano panceto

Dimljena piščančja rulada polnjena s feta sirom in suhim paradižnikom na krompirjevem čipsu in julien zelenjavi

Svinjska dimljena potrebušina na kislem zelju in pastinjakov pire