»Slaščičar, ki varčuje pri čokoladi, ne more pripraviti vrhunskih slaščic.« (Naser Gashi)

SLAŠČIČARSKE DELAVNICE LA GANACHE VAS PRIČAKUJEJO

  1. 1. – 1. 2. 2020

Želiš pripravljati sladice kot najboljši francoski slaščičarji ali pa kot pravi slaščičar preprosto slaviti čokolado? Potem se oglasite na delavnicah La Ganache, kjer sladkosti in radosti ne bo manjkalo. Spoznali se boste s celovito ponudbo prefinjene slaščičarske umetnosti pri nas in se iz prve roke – od največjih mojstrov, lahko naučili tudi priprave okusnih in elegantnih posladkov.

Ste vedeli, da ime La Ganache nosi več kot 160 letno tradicijo – ime je dobilo po slastni kremi iz čokolade, sladke smetane in masla, ki so jo leta 1850 prvi pripravili v kultni pariški slaščičarni Sirau.

Na minulih sejmih je obiskovalce navduševal slaščičar francoske šole Chef Naser Gashi, ki je tudi ustanovitelj prvega francoskega slaščičarskega izobraževanja v Sloveniji, s svojim delom pa je pripomogel k dvigu kulture »slaščičarjenja« pri nas. Na delavnicah je učil priprave macaronsov, torte Fraiser, čokoladnega souffle-ja, baguette in bombetk za hamburgerje.

Prijave na delavnice bomo zbirali na: gashi@laganache.eu

*o odprtju prijav vas bomo obvestili.

 

 

 

 

 

 

 

 

PROGRAM IN URNIK *

[*podroben program in urnik sta v pripravi]