Tretje leto zapored GASTexpo in spletni portal www.ugostiteljstvo.com odlično sodelujeta na področju oblasti medijske promocije.

Ob tej priložnosti vam želimo bolje predstaviti prvi regijski specializirani spletni portal za gostinstvo in hotelirstvo -www.ugostiteljstvo.com

Spletni portal ugostiteljstvo.com je nastal kot originalna ideja za združevanje HoReCa sektorja iz regije v cilju izmenjave idej, promocije izdelkov, iskanja novih partnerjev zunaj meja svoje države kot tudi promocije sejmov, manifestacij in ostalih dogodkov.

Naš cilj je združevanje gostinstva na regijski ravni, da bi vsi uporabniki lahko na enem mestu hitro, preprosto in učinkovito našli informacijo. Naša želja je, da gostinec ali hotelir vse, kar potrebuje za svoje delo, najde na enem spletnem mestu. Od raznih nasvetov, idej, zakonske ureditve pa do proizvajalcev in distributerjev v gostinstvu in hotelirstvu. Na našem portalu se obiskovalci lahko seznanijo z novostmi, ki jih ponujajo naši poslovni partnerji.

V zelo kratkem času nam je uspelo združiti več kot 100 podjetij iz Srbije, Slovenije, Hrvaške in Črne gore. Naš načrt je, da portal postane mesto, kjer se bodo vsi lahko predstavili regijskemu gostinskemu in hotelskemu področju v vseh segmentih.

Objavili smo več kot 200 člankov o raznih temah s področja HoReCa. Skozi razne nasvete in informacije želimo gostincem in hotelirjem olajšati njihovo poslovanje. Naša osnovna ideja je, da uporabnik portala vse informacije in nove poslovne partnerje najde na enem mestu, na portalu www.ugostiteljstvo.com.

Z vzpostavitvijo sodelovanja z našim portalom bodo za vaše podjetje in vaše izdelke izvedeli tako distributerji kot tudi gostinci v regiji.

Naš spletni portal se ukvarja tudi z zagotavljanjem svetovalnih storitev pri opremljanju hotelskih in gostinskih objektov.

Z velikim zadovoljstvom želimo poudariti, da smo z lastnim delom naredili veliko bazo e-mail naslovov v več kot 7.000 elektronskimi naslovi (podjetja iz HoReCa sektorja, gostinci in hotelirji iz celotne regije), ki jim redno pošiljamo novosti v cilju promocije portala, prav tako pa svojim partnerjem omogočamo, da se skozi isto bazo nanje obrnejo s svojimi novostmi in promocijami.

Specializirani portal za gostinstvo in hotelirstvo – www.ugostiteljstvo.com