DOBROTE ITALIJE

Kadar nekdo omeni vino in dobro hrano, pomislimo na našo sosednjo državo – Italijo.

Dežela, bogata s toplino, umetnostjo, glasbo, arhitekturo, zgodovino in zagotovo tudi kulinariko: čudovita Italija je po vsem svetu znana po izjemnih kulinaričnih užitkih – dežela, ki ponuja jedi, ki jih ceni ves svet, edinstvene in neponovljive.

Kdo ne pozna pice, lazanj, špagetov ali sladoleda? Te in mnoge druge sodijo med okusne jedi, ki so se rodila v Italiji in so cenjene po širnem svetu.

Na letošnjem sejmu okusov GASTexpo se bodo predstavili nekateri razstavljalci iz »Dežele dobre hrane in pijače« Italije ter vas popeljali v svet dobrot – gastronomsko potovanje bo vsekakor zanimivo ter vam bo zagotovo prebudilo apetit.

Vabljeni!

DOBROTE IZ AVSTRIJE

ADVANTAGE AUSTRIA Slovenija bo na letošnjih Sejmih okusov na razstavnem prostoru A/6 predstavljala pestro ponudbo iz Avstrije. Na stojnici bo mamljivo dišalo po kavi Amann. Ponudili vam bodo odlične sire Kärntnermilch, vino Taufratzhofer in ravno prav hlajeno pivo Hirter Bier.

Poleg tega vam bodo predstavili marmelade in džeme Unterweger Früchteküche UWE, sadno-pikantne gorčične omake Furore, (BIO) zelenjavo Schneider’s Gemüseland, krompirjeve dobrote 11er, globoko zamrznjene jedi Die Menü-Manufaktur, wellness ležalnike First Class Holz, visokokakovostne odeje, vzglavnike in posteljno perilo HEFEL, sisteme za hlajenje Daikin, storitve in izdelke za nego kamna FINALIT, varnostne rešitve Rottner in kozarce za večkratno uporabo CupWorld.

Ekipa ADVANTAGE AUSTRIA Slovenija vam bo z veseljem na voljo za vse informacije o poslovnem sodelovanju z avstrijskimi podjetji. Se vidimo!