»Slaščičar, ki varčuje pri čokoladi, ne more pripraviti vrhunskih slaščic.« (Naser Gashi)

SLAŠČIČARSKE DELAVNICE IN DOGODKI

na razstavnem prostoru Makabo d.o.o., A2/66

V četrtek in petek bo z nami naša stranka – g. Gregor iz kavarne 5KA ( Tamag d.o.o. ), kateri bo za vami delil izkušnje, ki jih ima s strojem SYNTHESIS ter 191 soft v svojem lokalu. Lahko se boste posladkali tudi z njegovimi sladolednimi predlogi.

Kavarna 5KA - Najboljša kava in slaščice na dolenjskem!

Obenem bo z nami od srede pa do petka tudi chef in docent iz Carpigiani Gelato University g. Andrea DeBellis. Andrea goji strast do umetnosti kot najvišjega izraza občutljivosti, se je pred leti približal svojemu ultimativnemu sladkemu izrazu: slaščic. Zahvaljujoč pomembnim delovnim izkušnjam v Španiji z nekaterimi največjimi mojstri in vizionarji kulinarične umetnosti, kot so Paco Torreblanca, Ferran Adrià in brata Roca, ter številnim študijskim in raziskovalnim potovanjem v Franciji in Italiji, je lahko razvil vizijo slaščičarstva v nenehnem razvoju.

Pred kratkim je odprl slaščičarno v Rimu, zdaj pa redno sodeluje z Carpigiani Gelato university.

Čez cel dan trajanja sejma bo imel prezentacije izdelave gurmanskega sladoleda na strojih Carpigiani iz linije Foodservice, posebej prilagojene za uporabo v manjših slaščičarnah, restavracijah in ostalih gostinskih obratih.

https://www.instagram.com/chefandreadebellis/