PODATKI ZA V SHOWROOM

Spoštovani,

da vam lahko zagotovimo vsebino showrooma po vaših željah, vas prosimo za podatke v nadaljevanju.

Označeni so podatki, ki so obvezni (*), da lahko postavimo vaš showroom. Če želite podoben izgled kot je predlog showrooma, pa priporočamo, da nam pošljete čim več informacij, vsebin in fotografij. Za lažjo orientacijo smo označili tudi priporočene podatke.  

Angleško gradivo: Digitalni sejem bo potekal tako v slovenskem kot v angleškem jeziku. Če želite, da je vaš showroom tudi v angleščini, nam pošljite ustrezno besedilo. Drugače bo besedilo enako kot v slovenskem showroomu. Priporočamo, da ponovno izpolnite obrazec, tokrat v angleškem jeziku.

Če ste se že ali se še boste odločili za PREMIUM paket, lahko dodate več dokumentov in fotografij (to je tudi označeno).

Prosimo, da nam v prilogah skupaj z izpolnjenim obrazcem pošljete tudi:

 • (Obveznovaš logotip (prosimo za različico, ki ni bele barve)
 • (Priporočeno) dokumente, ki jih želite imeti v svojem showroomu, vključno z videi – podpiramo YouTube videe, tako da nam pošljite YouTube linke (osnovni showroom do 4 in PREMIUM do 10)
 • (Priporočeno) 4 slike po izbiri (priporočamo dobro kvaliteto), ki bodo prikazane poleg opisa vašega podjetja, podatkov in dokumentov


  NASLOV

  KONTAKTNI PODATKI

  PREMIUM SHOWROOM
  Ali ste se odločili za PREMIUM showroom?*
  DaNe

  VSEBINA

  IZDELKI
  Izdelki, ki jih želite imeti predstavljene v svojem showroomu - do 4 za osnovni showroom in do 12 za PREMIUM. Prvi štirje bodo prikazani tudi v seznamu razstavljavcev/iskalniku

  - Kratek opis izdelka mora biti dolžine do 125 znakov skupaj s presledki!
  - za vsak opisan izdelek nam v prilogi priložite sliko (za PREMIUM lahko tudi več slik), ki je poimenovana z imenom izdelka, da ne bomo zamenjali opisov in slik:

  Prosimo, da nam v prilogah pošljete tudi:

  • (Obveznovaš logotip (prosimo za različico, ki ni bele barve)

  • (Priporočeno) dokumente, ki jih želite imeti v svojem showroomu (vključno z videoposnetki osnovni showroom do 4 in PREMIUM do 10)

  • (Priporočeno) youtube videoposnetki (linki) - podpiramo YouTube videe, tako da nam pošljite YouTube linke (vključno z dokumenti osnovni showroom do 4 in PREMIUM do 10):

  • (Priporočeno) 4 slike po izbiri (priporočamo dobro kvaliteto), ki bodo prikazane poleg opisa vašega podjetja, podatkov in dokumentov

  V kolikor imate težave pri nalaganju datotek, vam priporočamo, da izberete to možnost:


  Obrazec bo poslal vnesene podatke na naš kontaktni naslov. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo in jih ne posredujemo tretjim osebam. Če želite naknadni izbris vašega povpraševanja iz naše baze prejetih e-pošt, stopite v stik preko kontaktnih podatkov.

  ***V kolikor bo vnesena vsebina daljša od dovoljene, si pridržujemo pravico do omejitve oz. prilagoditve tekstov. Enako velja za preveliko število dokumentov, videov in slik.