Vsebina se nanaša na pretekli sejem – za novi sejem v letu 2024 je v pripravi.

 

NOVOSTI IN PROGRAM NA RAZSTAVNIH PROSTORIH

Razstavljavci za svoje razstavne prostore že več mesecev pripravljajo bogat program in zanimivo dogajanje, ki ga bodo kulinarično začinili. Vsa dogajanja na razstavnih prostorih bo mogoče podrobno spremljati spodaj in na naših družbenih omrežjih.


PETLJA

Ponudbi piv, ki jih distribuira Petlja d.o.o. so dodali tudi novo premium nemško pivo Krombacher, ki bo predstavljeno na sejmu. Krombacher Pils je osvežilno nemško pivo z delikatno noto grenčice in
izrazito sadno noto hmelja, narejeno na osnovi edinstvene izvirske vode Felsquellwasser. Poleg Krombacher Pils pa je v ponudbi na voljo še temno pivo Krombacher Dark in malce močnejše pšenično pivo Krombacher Weizen.

Za več informacij obiščite spletno stran: https://www.petlja.si/

*Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.


UNOX

SPEED-XTM + EVEREOR podjetja Unox je najnaprednejša kombinacija pečice in naprave za vzdrževanje toplote hrane trenutno na trgu, ki jo bomo imeli priložnost. SPEED-XTM je prva hitra kombinirana
pečica z avtomatskim čiščenjem, ki jo odlikuje dovršena kombinacija kakovosti in hitrosti. V uporabi z Evereo – vročim hladilnikom – pozicionira prehrambno industrijo v novo dimenzijo, v kateri storitev postane hiper-pospešena in optimizirana do zadnjega detajla procesa priprave hrane. EVEREO® je prvi Vroči Hladilnik., edinstven kos opreme, ki ohranja kuhane jedi več dni pri temperaturi, pri kateri jo boste postregli. Z uporabo vse znanosti, ki stoji za konzerviranjem hrane pri temperaturi serviranja, EVEREO® varno ohrani kuhane obroke več dni pri temperaturah nad 62°C s kombinacijo izjemno natančnih temperaturnih in atmosferskih kontrol.

Za več informacij obiščite spletno stran: https://www.unox.com/en_si/


CWS

Podjetje CWS nudi visokokakovostne in učinkovite higienske rešitve za podjetja na področjih delovne obleke, predpražnikov in higienske sanitarne opreme ter redno dostavo potrošnega materiala.
Na področju delovnih oblačil bodo predstavljali kar dve novi kolekciji: Gostinstvo in maloprodaja živil ter Business Fashion.
Na področju higienske sanitarne opreme bo mogoče na sejemskem prostoru videti novo linijo CWS Pure Line, ki je v lanskem letu prejela prestižno nagrado za dizajn produkta Reddot 2022, kjer podelitev utemeljili takole: »Z brezčasnim dizajnom in enostavno uporabo PureLine postavlja standarde za oblikovanje higienskih higien v straniščih«.

Za več informacij obiščite spletno stran: https://www.cws.com/sl-SI


BARCAFFE

Barcaffe Espresso predstavlja novo linijo kave FLORA, ki je orientirana v etično in okoljsko zavednejšo proizvodnjo kave. V pripisu »za boljši svet« je skritih kar nekaj adutov nove kave Barcaffe Espresso
Flora. Pakirana v okolju prijazni foliji, ki ne vsebuje aluminija – embalaža je sestavljena iz enotnega materiala (PE), zaradi cesar se lahko reciklira in s tem predstavlja inovativnost, ki ohranja optimalno svežino kave in hkrati varuje planet. Linija nosi simbol certifikata Rainforrest Alliance, saj je opojna in aromatična Arabica, ki sestavlja večinski delež Esspresso Flora linije pridelana v nasadih, ki so vključeni v Rainforest Alliance Certified™, ki izpolnjujejo vse standarde za trajnostno kmetijstvo.

Za več informacij obiščite spletno stran: https://www.barcaffe.si/


PIVOVARNA LAŠKO-UNION

Na stojnici Pivovarne Laško Union bo zabavno! Poleg hladnega piva vas ta čaka tudi predstavitev inovativne in funkcijsko dovršene aplikacije Pircheck, ki skrbi za izobraževanje in stimuliranje vaših zaposlenih. Kaj vse ponuja?

Izobraževalne novice za gostince.
Video vsebine s kratko predstavijo ključnih spretnosti gostinca.
Preverjanje znanja v obliki zabavnih vsebin.
Uporabne nagrade za motivacijo zaposlenih.

Za več informacij obiščite spletno stran: www.pivovarnalaskounion.com


*Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.


TRILIANT

NOVOST: Jedilna žlička MySpoon, ki nadomesti žlico in piškot ob jutranji kavi in linija ekoloških čistil.

Za več informacij obiščite spletno stran: https://www.triliant.si/domov