Minili že 14. Mednarodni strokovni sejmi Okusov, ki so podrli rekorde
1. 2. 2020

PRELOŽITEV SEJMA na termin 3. – 6. JUNIJ 2021

PRELOŽITEV SEJMA na termin 3. – 6. JUNIJ 2021

Spoštovani,

obveščamo vas, da smo se glede na epidemiološke razmere odločili, da bo letošnji sejem GASTexpo organiziran v drugem rezervnem terminu in sicer junijskem, z datumom 3. – 6. JUNIJ 2021.

Zato vabimo vse zainteresirane razstavljalce, ki tega še niste storili, da nam pošljete vašo prijavo ali interes sodelovanja, da vam lahko zagotovimo še razpoložljiv razstavni prostor in ostale formalnosti.

Do prihodnjič… ostanimo optimisti… predvsem pa zdravi!

 

Pogrešate sejme? Klepet, izmenjavo informacij v živo?

Izkušnje z epidemijo COVID-19 prepričljivo dokazujejo, da virtualna komunikacija še zdaleč ne more in ne sme nadomestiti živega stika. Čeprav so pri premagovanju epidemije COVID-19 zdravstveni pogledi izredno pomembni, smo prepričani, da je treba pri načrtovanju in organizaciji dogodkov iskati ustrezne nove modele, ki naj temeljijo na neposrednem, a varnem in zdravem stiku.

Upoštevajoč le to prihodnji sejem GASTexpo 2021 načrtujemo varno in odgovorno v skladu z vsemi navodili pristojnih institucij vlade RS. Obenem je Gospodarsko razstavišče v zvezi z doslednim upoštevanjem varnostih ukrepov glede epidemije COVID-19 prejelo certifikata VARNO IN ZDRAVO NA DOGODKE.

V LINKU boste našli navodila osebam na sejmišču za vas kot razstavljalec in obiskovalce – vašo poslovne partnerje.

Kot prvi korak vabimo vse zainteresirane razstavljalce, da nam posredujete informacijo glede udeležbe na sejmu in velikosti ter vrsti razstavnega prostora. Na osnovi tega bomo vaš prostor vrisali v novo »kača« razporeditev in vam obenem rezervirali prostor na sejmu, saj je z novim razporedom na razpolago manj razstavnih površin.

Le to bo sedaj služilo zgolj za projekcijo in izris sejma z novo podobo. V kasnejšem jesenskem terminu bomo le to pretvorili v konkretnejšo obliko medsebojnega sodelovanja kot običajno z vašo prijavo.

V sklopu sejma se bo odvijal strokovni program delavnic in tekmovanj v okviru možnosti ter istočasno potekal sejem ALPE ADRIA – sejem turizma, kampinga in karavaninga. Veselimo se ponovnega snidenja z vsemi udeleženci!

 

FOTO in VIDEO GALERIJO 2020